Sari peste navigare

Obține beneficii exclusive după prima ta comandă.

Livrare în 120 de minute

Livrare gratuită la prima comandă

Garanție de satisfacție 100%

Brewzeus

Brewzeus Guatemala Cafea de specialitate boabe

250 g
Producător local
59,99 lei 239,96 lei/kg

Livrare în 2 ore

70+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Brewzeus Guatemala Atitlán Pasajquim Kape este o cafea de specialitate dulce si echilibrata, cu note de caramel, nuci si fructe de livada. Are o textura catifelata, un gust clar si o aciditate medie, care ii ofera un echilibru placut in ceasca. Prajirea este medie, astfel incat sa permita oricarui pasionat sa o prepare usor acasa, prin orice metoda alege.

Este evaluata la 83 de puncte Q-Grading de catre 2 Q-Graderi acreditati prin Coffee Quality Institute.
Cultivata in regiunea San Juan La Laguna, la altitudini cuprinse intre 1.200 si 1.400 de metri, aceasta cafea reuneste soiuri Bourbon, Caturra si Catuai, procesate prin metoda spalata - pentru un profil aromatic curat, dulce si armonios.

Recomandare de preparare

Retete pentru a prepara usor aceasta cafea: 
Espresso  
• Foloseste 1 parte cafea la 2 parți apa;
• Reteta Brewzeus: 18 gr cafea la 36 ml apa, cu un timp de extractie de aprox. 25 sec (+ sau – 3 sec); 
Filtru
• Foloseste 10 gr cafea la 160 ml apa. Daca nu ai cantar, e simplu -  la 1 cana mare pune 4 lingurite de cafea, iar la 1 ceasca medie pune 3 lingurite; 
• Incalzeste apa pana la 90 °C. Alternativ, odata ce apa atinge punctul de fierbere, opreste focul si las-o sa se raceasca cateva minute; 
• Este ideal ca apa sa stea in contact cu cafeaua intre 2 si 4 min, in functie de filtrul pe care il folosesti.

Despre Origo

Origo este o comunitate de oameni care s-au imprietenit neconditionat, oameni creativi, educati, deschisi care impartasesc experiente si povesti de viata, in timp ce pregatesc cu discretie toate detaliile pentru o cafea buna.

Atentia se concentreaza pe un singur vis: dezvoltarea domeniului cafelei de specialitate in Romania!

Conditii de depozitare

A se pastra la loc uscat si racoros. A se consuma, de preferinta, inainte de data mentionata pe eticheta din partea de jos a pungii.

100% cafea arabica