Alnatura
Alnatura ECO Biscuiti crocanti din spelta cu unt
150 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Distractie crocanta pentru acasa sau pentru momentele din mers: biscuitii cu unt de spelta Alnatura din faina de spelta, unt si lapte integral sunt indulciti cu zahar crud din trestie si miere.
Cele trei pachete proaspete, fiecare cu cinci biscuiti, incap in fiecare punga - pentru o zi la lac, o drumetie in padure sau o pauza de birou.
Toate ingredientele agricole provin din agricultura ecologica.
Despre producator
Alnatura dezvolta produse ecologice din 1984.
Peste 3.500 de angajati se asigura ca alimentele din fermele ecologice isi gasesc drumul catre tine.
Viziunea „pentru oameni si pamant” este motivatia tuturor actiunilor noastre. Prin urmare, judecam toate activitatile si proiectele in functie de compatibilitatea lor cu oamenii si planeta.
Diversitatea in natura si agricultura sunt esentiale. Pe fondul schimbarilor climatice si al milioanelor de specii de animale si plante pe cale de disparitie, aceasta viziune este mai importanta ca niciodata pentru un ecosistem intact. Din acest motiv, este esential sa punem oamenii in centrul gandurilor si actiunilor noastre, in locul intereselor pur economice.
Conditii de depozitare
Se pastreaza la temperatura camerei.
Adresa producatorului
Alnatura GmbH
Mahatma-Gandhi-Straße 7
64295 Darmstadt
Germania
Faina de spelta* 60%, UT* 16%, zahar brut din trestie*, lapte integral*, miere*, extract de malt de orz*, agent de crestere: bicarbonat de amoniu (sare Hirschhorn), sare de mare, pastai de vanilie bourbon macinat* *din agricultura ecologica.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1901 kJ/452 kCal |
Grăsimi | 16 g |
inclusiv acizi grași saturați | 11 g |
Glucide | 67 g |
din care zaharuri | 20 g |
Proteine | 8.8 g |
Sare | 0.1 g |
Fibre | 2.5 g |
Alergeni
Cereale care contin gluten |
Lapte |