Alnatura

Alnatura ECO Gem de caise

420 g
ECO
29,99 lei 71,40 lei/kg

Livrare în 2 ore

50+ favoritele clientului

Țara: Austria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cu un continut ridicat de fructe de 55%, are un gust grozav la micul dejun, cu clatite, budinca de orez sau iaurt. Dupa deschidere, gemul de caise Alnatura trebuie pastrat la frigider si folosit rapid.

Despre producator

Alnatura dezvolta produse ecologice din 1984. Peste 3.500 de angajasi se asigura ca alimentele din fermele ecologice isi gasesc drumul catre tine. Viziunea „pentru oameni si pamant” este motivatia tuturor actiunilor sale. Prin urmare, judeca toate activitatile si proiectele in functie de compatibilitatea lor cu oamenii si planeta. Diversitatea in natura si agricultura sunt esentiale. Pe fondul schimbarilor climatice si al milioanelor de specii de animale si plante pe cale de disparitie, aceasta viziune este mai importanta ca niciodata pentru un ecosistem intact. Din acest motiv, este esential sa punem oamenii in centrul gandurilor si actiunilor sale, in locul intereselor pur economice.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei.

Adresa producatorului

Alnatura GmbH
Mahatma-Gandhi-Straße 7
64295 Darmstadt
Germania

Caise* 55%, zahar brut din trestie*, agent de gelifiere: pectina de mere, concentrat de suc de lamaie* *din agricultura ecologica

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică803 kJ/189 kCal
Grăsimi0 g
inclusiv acizi grași saturați0 g
Glucide46 g
din care zaharuri46 g
Proteine0.5 g
Sare0.02 g
Fibre1.5 g