Alnatura

Alnatura ECO Ceai verde cu iasomie

30 g
ECO
12,49 lei 416,33 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: China,
Știai că?
Clienții iubesc Sezamo!

Peste 2.400 de evaluări Google, cu o medie de 4,9 stele, o dovedesc. Cumpără de la noi și află de ce.

Pentru acest ceai verde, florile de iasomie proaspat recoltate sunt adaugate ceaiului verde, transferandu-si aroma in ceai. Florile sunt apoi indepartate - asa capata ceaiul gustul delicat de iasomie. Se toarna apa fierbinte, peste un plic de ceai si se lasa la infuzat timp de 1 - 4 minute. Ceaiul verde cu iasomie Alnatura provine din agricultura ecologica. Fiecare pachet contine 20 de pliculete de ceai, ambalate individual in folie din fibra de lemn pentru a proteja aroma.

Despre producator

Alnatura dezvolta produse ecologice din 1984.

Peste 3.500 de angajati se asigura ca alimentele din fermele ecologice isi gasesc drumul catre tine.

Viziunea „pentru oameni si pamant” este motivatia tuturor actiunilor noastre. Prin urmare, judecam toate activitatile si proiectele in functie de compatibilitatea lor cu oamenii si planeta.

Diversitatea in natura si agricultura sunt esentiale. Pe fondul schimbarilor climatice si al milioanelor de specii de animale si plante pe cale de disparitie, aceasta viziune este mai importanta ca niciodata pentru un ecosistem intact. Din acest motiv, este esential sa punem oamenii in centrul gandurilor si actiunilor noastre, in locul intereselor pur economice.

Conditii de depozitare

Se pastreaza la temperatura camerei.

Adresa producatorului

Alnatura GmbH, Mahatma-Gandhi-Straße 7, 64295 Darmstadt

Ceai verde*
*din agricultura ecologica.