
Origini
Origini Partially Boned Duck Pulp
ca. 150 g13 DAYS AVERAGE FRESHNESS
ca.
Delivery within 3 hours
AI Summary
Every day, we source locally for the freshest groceries you can trust.
- Description
- Composition
- Similar products
- More from this brand
- Recipes
Produs copt si afumat, realizat artizanal si conservat cu sare de mare si fum cald la Ferma lui Ţane, dupa o reteta proprie
Pulpe de la rate crescute natural, tinute in bait de mirodenii naturale si sare de mare, si apoi coapte si afumate. Tot procesul de realizare se face pe indelete, cu multa munca naturala.
Conditii de pastrare
A se pastra intre 0 si 6 grade C.
Despre producator
Ferma lui Tane se afla la poalele Carpatilor, departe de zonele industriale, unde animalele cresc cat mai aproape de modul in care natura a propus ca ele sa traiasca. Animalele au spatii largi, cu pasuni naturale si lacuri amenjate, tocmai pentru a asigura un habitat natural. Tot aici, sunt realizate artizanal, cu multa migala si pasiune produsele lactate, preparatele de carne si produsele de camara.
Carmangeria este spatiu astfel amenajat incat sa putem aplica in conditii de igiena si siguranta alimentara metodele traditionale de prelucrare si conservare a carnii. Materia prima provine de la animale si pasari hranite in mod natural cu furaje, fan cosit, uruiala de cereale. Nu folosim tehnici industriale de prelucrare a carnii si nici ingrediente chimice pentru aspect, gust sau prelungirea termenului de valabilitate. Produsele noastre sunt numai din carne si grasime animala si nu au altfel de proteina in afara celei animale. Folosim amestecuri specifice de mirodenii pentru fiecare produs si intrebuintam doar atat cat este necesar pentru a sublinia savoarea naturala a carnii. Din punct de vedere al gustului si consitentei, avem doua metode de pregatire a produselor naturale din carne:
Maturare, cu mix de mirodenii apoi uscare in mediu controlat – pentru produse crud-uscate, acest proces poate dura cateva luni bune;
Pastrare in bait si saramura dupa care se zvanta, se afuma sau nu apoi se fierb la abur si se coc. Acestea sunt produsele prelucrate termic.
Durability
Pulpă de rata partial dezosata , sare de mare, salvie, tarhon, oregano, busuioc, paprika, nucşoară, anason, usturoi