Savo

Savo Spray antimucegai universal

500 ml
31,99 lei 63,98 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Ungaria,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Savo Spray Anti-mucegai indeparteaza cu success petele de mucegai din casa dumneavoastra. Este usor de folosit si cu rezultate vizibile imediate. Savo anti-mucegai dezinfecteaza in acelasi timp, protejand sanatatea intregii familii. Se aplica nediluat pe locurile afectate prin pulverizare, de la o distanta de 5-10 cm. Dupa 15 minute se spala cu apa locul tratat.  in caz de contaminare puternica se repeta actiunea. 

Despre producator:
In 1883, fondatorul nostru a lansat in Regatul Unit Sunlight Soap – acesta a fost un produs revolutionar si inovator si a avut o misiune: sa popularizeze curatenia si sa asigure accesul oamenilor obisnuti la ea. Acest lucru insemna un stil de viata sustenabil, chiar si pe atunci. Acum avem peste 400 de branduri si suntem motivati in continuare de o misiune.

Vrem sa facem mai mult bine planetei si societatii noastre – nu doar mai putin rau. Vrem sa luam masuri in ceea ce priveste problemele sociale si de mediu cu care se confrunta lumea si sa imbunatatim vietile oamenilor prin produsele noastre.

Suntem pionieri, inovatori si fauritori ai viitorului de peste 120 de ani – intentionam sa facem acest lucru in continuare. Si intentionam sa facem acest lucru intr-un mod sustenabil.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator-furnizor:

Unilever South Central Europe SA, B-dul Republicii 291, Ploiesti, Romania

< 5% inalbitor pe baza de clor (hipoclorit de sodiu), surfactant anionic. Dezinfectant - hipoclorit de sodiu (CAS 7681-52-9; EC 231-668-3) 4,7g/100 g;