

Carmangeria Ozana
Carmangeria Ozana Adana
cca 490 gMEDIA DE 3 ZILE DE PROSPEȚIME
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete

Adana Carmangeria Ozana – Gust intens, inspirat din bucătăria orientală
Descoperă savoarea condimentelor orientale într-un preparat proaspăt și suculent – Adana de la Carmangeria Ozana. Inspirat din celebra rețetă turcească, acest amestec de carne tocată este atent condimentat cu mirodenii alese și pregătit manual pentru un gust autentic, ușor picant, ideal pentru iubitorii de arome bogate. Fiecare porție este făcută din carne de calitate superioară, provenită din surse locale, fără aditivi sau conservanți artificiali. Gata de pus pe grătar, tigaie sau cuptor.
Sugestii de consum și preparare
Formează mici cilindri sau frigărui și gătește-i la grătar sau în tigaie grill pentru o crustă rumenă și interior suculent. Servește-i cu lipie caldă, salată de ceapă roșie cu sumac și iaurt grecesc. Adaugă cartofi prăjiți sau legume coapte pentru o masă completă, plină de personalitate.
Produse asortate recomandate
Se combină perfect cu lipii proaspete, salate orientale, sosuri cu iaurt și usturoi, murături picante sau orez cu legume.
Despre producator
Infiintata in anul 1993, Carmangeria Ozana si-a propus inca de la inceput atragerea clientilor prin calitatea produselor. Procesam carne din ferma proprie sau de la alti parteneri de prim rang din industria romaneasca, totul la cea mai buna calitate.
Oferim gurmanzilor toata gama de produse din carne de vita, porc sau oaie. In plus, comercializam frigarui asortate, carnati, cotlete, mici suculenti, jumari, sorici, organe sau produse traditionale de sezon.
Prin conceptul Top Chef MACELAR se doreste crearea unui mediu in care macelarii romani sa incerce sa depaseasca practica actuala a industriei in diferitele ei etape de productie: prepararea generala, transarea carnii, expunerea si utilizarea creativa a produselor din carne de vita, porc, oaie si pasare. In cele doua zile de eveniment, pe 5 si 6 mai, competitia s-a bucurat de cea mai buna audienta. Au fost sase echipe care au concurat cu curaj si determinare pentru marele trofeu Top Chef MACELAR.

Pe durata a trei ore si un sfert, fiecare echipa concurenta a avut la dispozitie o jumatate de carcasa de vita, o jumatate de carcasa de porc, un miel iitreg si cinci carcase de pui, pe care le-au transformat in produse cu valoare adaugata. Echipele participante si-au putut asigura propriile condimente, marinade si garnituri pentru a finisa produsele concepute sa inspire si sa depaseasca limitele. Juriul, format din arbitri independenti, selectati de catre organizatori dintre cei mai importanti specialisti din industria de specialitate, a punctat fiecare echipa in functie de tehnica si abilitati, manopera, inovatie de produs, finisaj general si prezentare.
In acest domeniu, inovatia este foarte importanta, trebuie dezvoltata categoria de semipreparate, ready-to-cook, ready-to-eat, dar si stilurile de taieturi ale carnii pe diferite categorii, precum carne de porc, pui, vita sau oaie. La fel de importanta este pozitionarea si prezentarea acestor produse. Romnilor le plac produsele deja consacrate (mici, carnati, burgeri), dar este nevoie de cercetare si de oameni bine pregatiti pentru a crea produse noi, aliniate la tendintele de gust populare la nivel global.

Conditii de pastrare
A se pastra intre 0 si 4 grade.
Valabilitate
Valori nutriționale per 100 g
| Valoare energetică | kJ/204 kCal |
| Grăsimi | 14 g |
| inclusiv acizi grași saturați | 5.6 g |
| Glucide | 2.1 g |
| din care zaharuri | 0.7 g |
| Proteine | 17 g |
| Sare | 0.08 g |
| Fibre | 0.9 g |