Calvo

Calvo Ton in sos de rosii

160 g
15,49 lei 96,81 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Spania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Tonul in sos de rosii este facut din cel mai bun sos de rosii si cea mai gustoasa parte din ton, pentru a va bucura de un gust si o textura incomparabila.

Conditii de depozitare

A se pastra la loc uscat si racoros. Dupa deschidere a se pastra la frigider.

Despre producator

Fondata in 1940, Calvo are peste 70 de ani de experienta si dovedeste asta prin a fi lider de piata in Spania, Italia si Brazilia. 

Dedicat in totalitate pescuitului sustenabil, procesarii "transparente" si comertului de peste la conserva de calitate premium, Calvo va ofera produse inedite.

Brandul Calvo a crescut constant la nivel international. Din 2003 in El Salvador sunt procesate anual peste 65.000 de tone de ton, astfel fiind aprovizionate pietele din America Centrala, Mexic si America de Nord. Un an mai tarziu, in 2004, Calvo a cumparat Gomes da Costa, liderul pietei de cosnserve de peste din Brazilia, pentru a-si intari pozitia in America Latina. Aceasta decizie a facut ca grupul Calvo sa devina una dintre cele 5 cele mai mari companii din piata de conserve, cu 3 branduri lider de piata. In octombrie 2006, Manuel Calvo García-Benavides, membru al familiei a fost numit director general al grupului Calvo. Astfel a fost stabilita actuala directie strategica - referinta in sectorul alimentar, cu o selectie de produse si specialitati care creste pe zi ce trece.

Descoperiti gama de ton clasica, ton sandvis, salate de ton sau inovatia Ecolinea.

Producator

CALVO DISTRIBUCION ALIMENTARIA S.L.U.
Cta.A Coruna-Fisterra, Km. 34.5
15106 Carballo - (A Coruna)
Spania

Ton (Katsuwonus Pelamis) (65%) , sos de rosii (rosii, ulei de floarea soarelui, zahar, amidon modificat, coloranti (extract boia de ardei) si arome naturale (usturoi si ceapa) (33,5%), sare (1,5%).

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică769 kJ/186 kCal
Grăsimi11 g
inclusiv acizi grași saturați1.8 g
Glucide3 g
din care zaharuri1.6 g
Proteine18 g
Sare1.1 g
Fibre0 g

Alergeni

Peste
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.