
Siviero Maria
Siviero Maria Inghetata cu sirop de cirese
2 lLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Descopera gustul autentic italian al unei inghetate de calitate!
Gelato cu aroma de frisca, cu sirop de visine si decorat cu cirese confiate.
Fara gluten.
Recomandare de servire
Se serveste ca atare sau combinata in deserturi
Despre producator
Povestea Siviero Maria a inceput in 1958, cand Guglielmo Visani a creat un GELATO, acea inghetata italiana autentica, realizata manual, pe care a numit-o in cinstea sotiei sale, Maria.
Nascut in Romagna, el si-a dorit ca retetele vechi si metodele de preparare a inghetatei traditionale italiene sa fie pastrate si duse mai departe.
Si a reusit.
Chiar si astazi, dupa mai bine de jumatate de secol, cutiile cu gelato Siviero Maria sunt umplute manual.
De aceea gelato isi pastreaza consistenta cremoasa si nici o cutie de gelato nu seamana cu cealalta, pentru ca fiecare cutie este decorata de maestrii gelatieri.
Intr-adevar, epoca moderna a adus multe imbunatatiri, dar Siviero Maria duce traditia mai departe. Pentru ca Gelato Italian este si trebuie sa ramana la fel si pentru nepotii nostri.
Siviero Maria a devenit reprezentativ pentru Gelato Italian in Italia si in strainatate, adica si la tine, in Romania.
Conditii de depozitare
A se depozita la temperatura de -18°C. A se consuma de preferinta inainte de sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj. A nu se recongela dupa decongelare.
LAPTE degresat rehidratat, sirop de cirese negre 16% (sirop de glucoza, suc de cirese negre 36,8%, zahar, agenti de ingrosare pectina si alginat de propilenglicol, corector de aciditate: acid citric, arome), zahar, ulei de cocos, sirop de glucoza-fructoza, cirese (2,5%), sirop de glucoza, UNT, emulgatori: mono si digliceride ale acizilor grasi, agenti de ingroşare: alginat de sodiu, guma caruba, corector de aciditate: acid citric, acid tartric, arome.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 935 kJ/222 kCal |
Grăsimi | 8.1 g |
inclusiv acizi grași saturați | 7.1 g |
Glucide | 34 g |
din care zaharuri | 32 g |
Proteine | 2.7 g |
Sare | 0.15 g |
Fibre | 0.5 g |
Alergeni
Lapte |
Poate conține urme de: |
Oua |
Soia |
Fructe cu coaja |