De Nigris

De Nigris Glaze Crema de otet balsamic

250 ml
22,99 lei 91,96 lei/l

Livrare în 2 ore

90+ favoritele clientului

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Crema de otet balsamica in varianta originala.

O combinatie perfecta pentru preparate din carne, peste si legume, chipsuri, snacksuri si chiar de servit alaturi de fructe.

Glazura 100% naturala contine doar doua ingrediente principale: must de struguri fiert lent si otet balsamic maturat de Modena.

Despre producator

"AIMO. - Acetifici Italiani Modena srl" a fost infiintata in 1995 de catre familia "De Nigris", iar noua unitate din Carpi-Modena construita in 1996, produce vinde si exporta Otet de Vin Italian si Otet Balsamic de Modena. Compania este in Italia specializata in producerea tuturor calitatilor de otet de vin, inca din trei generatii, inclusiv Otetul Balsamic de Modena, in care segment „De Nigris” este lider mondial, exportand produsele noastre in 30 de tari, cu doua foarte moderne. fabricile de operare si productiile noastre sunt aprobate HACCP si certificate ISO si AIB (American Institute of Baking).

De Nigris Group, prin experienta cumulata de- a lungul a trei generatii din 1889 pana in prezent, a ajuns unul din principalii jucatori din piata de otet balsamic.

Cu o productie zilnica de peste 200 000 unitati de produs, detine la nivel mondial 25% din total piata de otet balsamic.

Produsele De Nigris se regasesc in peste 50 de tari sub diferite etichete: 300 Privat Label, 10 etichete de brand, 60 forme de sticla, 12 sticle “exclusive-design”, 35 de tipuri de otet balsamic de inalta calitate.

Producator

ACETIFICI ITALIANI MODENA S.R.L.
Zona ASI Pascarola
SS Sannitica 87
80023, Caivano
Napoli
Italia

Must din struguri fiert„Aceto Balsamico di Modena IGP” (39%) (vin , concentrat must din struguri, must din struguri fiert, colorant: caramel E150a), otet din vin, agenti de ingrosare: guma guar, antioxidant: sulfiti

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1004 kJ/236 kCal
Grăsimi0 g
inclusiv acizi grași saturați0 g
Glucide55 g
din care zaharuri50 g
Proteine1 g
Sare0.02 g
Fibre0 g

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.