
Fripozo
Fripozo Specialitate San Jacobos cu sunca si cascaval
320 gLivrare în 2 ore
Rezumat AI
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Fripozo Specialitate San Jacobos cu sunca si cascaval
-18°C
In tigaie sau fripteuze : se adauga cateva bucati in ulei fierbinte (175ºC), in tigaie sau fripteuza. Se prajesc aproximativ 3 minute, pana devine de culoare maro-auriu. Pentru reducerea continutului de ulei, dupa prajire, se pun bucatile pe un servetel absorbant.
Ingrediente: Sunca de porc 39%(carne porc, apa, amidon de porumb, proteina din SOIA, proteine din LAPTE, dextroza de porumb, arome, stabilizatori: E450, E107; antioxidant E316), PESMET (FAINA DIN GRAU, apa, sare, ulei de masline, drojdie), apa, mix pe baza de branza 13% (apa, BRANZA 22%, LAPTE praf, amidon modificat, amidon, saruri de topire E452, E339, stabilizator E466, arome, sare), FAINA DIN GRAU. ALERGENI: Lactoza, Gluten, Soia. Poate contine urme de Mustar!
Valori nutriționale per 100 g
| Valoare energetică | 684 kJ/162 kCal |
| Grăsimi | 2.9 g |
| inclusiv acizi grași saturați | 1.4 g |
| Glucide | 27 g |
| din care zaharuri | 7.9 g |
| Proteine | 6.3 g |
| Sare | 1.4 g |
| Fibre | g |