Nivea

Nivea Deodorant spray feminin fresh rose touch

150 ml
18,49 lei 123,27 lei/l

Livrare în 2 ore

60+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Alege antiperspirantul spray NIVEA Fresh Rose Touch si bucura-te de protectie uscata impotriva transpiratiei, timp de 48h, dar si de un parfum feminin si suav de petale de trandafir, care te va insoti toata ziua!

Formula delicata si revigoranta se usuca imediat si te ajuta sa te simti confortabil pe tot parcursul zilei. in plus, pentru ca nu contine alcool etilic si a fost testat dermatologic, ofera ingrijire pielii sensibile a subratului.

Descopera-l si bucura-te in fiecare zi de prospetimea irezistibila cu parfum fin de trandafiri!

Despre producator:
Micul magazin de sapunuri si lumanari pe care William Colgate l-a fondat in New York la inceputul secolului al XIX-lea este acum, peste 200 de ani mai tarziu, o companie cu adevarat globala, care deserveste sute de milioane de clienti din intreaga lume.

Beiersdorf este o companie internationala de cosmetice care este considerata fondatorul ingrijirii moderne a pielii. Este dedicat satisfacerii nevoilor individuale ale clientilor de mai bine de 130 de ani, pe baza expertizei sale in cercetarea si dezvoltarea de produse inovatoare. Biersdost include marcile NIVEA, NIVEA MEN, Labello, Eucerin si Hansaplast.

Instructiuni de depozitare:
A se pastra intr-un loc uscat. Odata deschis, utilizati in decurs de 6 luni.

Adresa producator:
Unnastrasse 48
20245 Hamburg
Germania