• Doar acum! Promoție pentru clienții noi! 🚚

    Sacoșă cadou de 110 lei pentru o masă italienească ca la carte & livrare gratuită la prima comandă! Nu rata!

    Afișează mai multe

Praz

aprox. 380 g

aprox.

 3,41 lei 8,99 lei/kg
Țara: Olanda,

Prazul proaspat are un gust si o aroma mult mai moale in comparatie cu ceapa de bucatarie.

Utilizare:

Prazul este utilizat pe scara larga in supe si sosuri. Nu trebuie sa lipseasca din supele de peste si ca ingredient in gatirea pestelui si a crabilor, dar si carnii de porc si de miel. De asemenea, este foarte gustos si copt. Prazul crud feliat fin poate fi adaugat in salate si tartine. Prazul adauga un gust placut mancarii.

Sfat: Faceti cu noi o reteta cu praz simpla si rapida cu unt.

Taiati prazul curatat (partile albe) pe lungime in fasii. Se incalzeste untul intr-o tigaie si se prajeste prazul in el. Se sareaza, se pipereaza si se fierbe timp de aproximativ zece minute. Stropiti produsul finit cu suc de lamaie si putin ulei de masline. Serviti ca garnitura la carne sau peste.

Depozitare:

Prazul poate fi pastrat la frigider.