Artesana
Artesana Branza maturata din lapte de vaca cu miez de nuca
200 gMEDIA DE 21 ZILE DE PROSPEȚIME
Livrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Tara de origine: Romania
Din lapte 100% romanesc, neomogenizat, pasteurizat la temperatura joasa. Recomandat cunoscatorilor carora le place multitudinea de combinatii aromatice si structurale ale branzeturilor.
Despre producator:
Produsele Artesana sunt un elogiu adus laptelui, bunatatii si calitatilor lui. Alina si Daniel Donici, fondatorii companiei au tinut de la bun inceput ca laptele pentru fabrica sa provina doar din ferme mici sau medii unde animalele se hranesc si pe pasuni. Mare parte din ferme sunt din apropierea orasului Tecuci, unde e fabrica. Iar cei mai multi dintre furnizorii de astazi sunt cei cu care familia Donici a plecat la drum de la bun inceput, in 2012.
In fabrica, procesarea laptelui este minima. Lactatele sunt obtinute din lapte integral, neomogenizat. Branzeturile sunt obtinute doar cu fermenti naturali. Loturile de lapte nu sunt amestecate niciodata, au grasimi diferite. De aceea, lactatele pot avea gusturi diferite in functie de anotimpul ori chiar de luna in care au fost mulse vacile si caprele. Laptele ori produsele facute din el vor avea o alta dulceata si alte arome in functie de ce au pascut animalele. Pastreaza prospetimea ierbii verzi primavara, savoarea florilor de camp ale verii, iar iarna aroma imbietoare a fanului. Natura imbunatateste gustul laptelui, nu omul. Omul are datoria de a-l pastra si de a-l oferi asa cum este.
De aceea, produsele Artesana sunt facute din ingrediente curate, dupa retete traditionale, simple, fara aditivi si cu procesarea minima a laptelui.
Pasteurizarea este facuta la temperatura joasa.
Ce inseamna asta?
Pasteurizarea este procesul prin care, cu ajutorul caldurii, sunt ucisi agentii patogeni, microorganismele sunt distruse ori inactivate, iar laptele poate fi consumat in deplina siguranta. Insa pasteurizarea la temperatura joasa pastreaza intacte proprietatile naturale ale laptelui. Vitaminele D si B 12, proteinele si acizii grasi. Toate vor fi in produsele Artesana din ambalajele de sticla. Ambalaje care nu le schimba gustul, ci il pastreaza proaspat, intact.
Conditii de pastrare:
Spatii frigorifice la temperatura de 2-6 °C.
Adresa producatorului:
Str. Prundului nr. 27C, Tecuci, judetul Galati.
Valabilitate
Lapte de vaca pasteurizat, miez nuca 2%, sare de mare neiodata, fermenti lactici selectionati, cheag. Gr./s.u.: min. 40. S.U.: 61%. Contine lactoza din lapte. Nu contine coloranti, conservanti sau lapte praf.
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 1531.97 kJ/368.44 kCal |
Grăsimi | 27 g |
inclusiv acizi grași saturați | 18.24 g |
Glucide | 4.38 g |
din care zaharuri | 2.4 g |
Proteine | 26.93 g |
Sare | g |
Fibre | g |
Alergeni
Arahide |
Lapte |