Mama Nina conopida marinata

0,6 kg

MEDIA DE 16 ZILE DE PROSPEȚIME

9,49 lei 15,82 lei/kg

Livrare în 2 ore

400+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Netratat termic!

Metoda conservarii la rece, fara pasteurizare , faciliteaza pastrarea calitatilor nutritive si biologice specifice legumelor. Conopida murata este una dintre cele mai bune si apreciate muraturi, poate fi consumata alaturi de fripturi, tocanite , sau ca ingredient in diferite salate .

Crocanta si gustoasa ,  conopida proaspata este rupta in buchete si murata dupa o reteta originala Mama Nina . Prepararea are loc in unitatea in jud Dambovita , satul Slobozia Moara de catre o mana de oameni pentru care mestesugul prepararii conservelor de toamna reprezinta un obicei arhaic . Imbinarea unor tehnologii vechi si noi , alaturi de pasiunea gospodarilor locali, contribuie la obtinerea unui produs cu insusiri deosebite.

Instructiuni de depozitare:
A se pastra ferit de lumina  si de inghet, la temperatura +5 - +28 .C
Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma in maxim 3 zile.

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 16 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 6 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Ingrediente: conopida proaspata buchete, apa, otet, sare neiodata, morcovi rondele, corector de aciditate ( acid citric, acid lactic), agent de intarire (clorura de calciu), conservanti ( benzoat de sodiu, sorbat de potasiu, METABISULFIT de potasiu), indulcitor ( zaharinat de sodiu), condiment ( boabe de coriandru).

Contine SULFITI. Poate contine urme de mustar si gluten.


Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Poate conține urme de:
Cereale care contin gluten
Mustar
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.