-12 %

Regina

Regina FCS Monorola Blitz 3 straturi

33 m
Până la 31.07
16,39 lei  18,79 lei
0,50 lei/m

Livrare în 2 ore

100+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Datorita celor 3 straturi de rezistenta si absorbtie, foile foarte mari Regina Blitz (cu peste 50% mai mari decat foile standard) pot fi utilizate pentru toate sarcinile casei fara a lasa urme si scame. De acum cu ambalaj nou, din hartie. Sofidel a lansat marca Regina in 1987, comercializand produse din hartie absorbanta de marca pentru uz casnic si igienic, mai intai in Italia si apoi pe celelalte piete europene de referinta ale Grupului. Un succes datorat calitatii inalte si performantei produselor, dezvoltate cu o selectie exclusiva de fibre pure de celuloza, precum si unei game largi de produse si capacitatii lor de inovare demonstrate in peste 30 de ani: acestia sunt factorii care au a făcut din Regina marca de referinta in casele italiene cand vine vorba de igiena si curatenie.

Despre producator:
Sofidel este un producator multinational italian de hartie absorbanta pentru uz sanitar si casnic. Grupul Sofidel a fost fondat in 1966. Este unul dintre liderii mondiali pe piata de hartie absorbanta si al doilea mare producator din Europa, dupa Essity.[1] Compania privata este detinuta de familiile Stefani si Lazzareschi, are filiale in 13 tari si peste 6.400 de angajati.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Strada Bucuresti 358
Calarasi, Romania

Ati ales un produs certificat FSC. Certificarea forestiera FSC garanteaza ca articolul tau Regina este produs din materii prime certificate, ce provin din paduri gestionate responsabil si surse controlate. Alegand Regina respecti mediul inconjurator.

 

 

Celuloza FSC