LEERDAMMER

Leerdammer Lightlife felii

100 g
9,93 lei 99,30 lei/kg

Livrare în 2 ore

80+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: Olanda,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Leerdammer Lightlife are gustul irezistibil, usor dulceag cu note de nuci al Leerdammer, avand cu 42% mai putina grasime decat varianta Original.

  • Fara conservanti
  • Bogat in calciu
  • Nu contine lactoza si gluten


Este un produs bogat in calciu si poate fi folosit pentru prepararea unui sandvia rapid si delicios, pentru pregatirea unui aperitiv rafinat cu fructe, nuci sau simplu, alaturi de un pahar de vin.

Despre producator

LEERDAMMER ® s-a născut în 1974. Insa povestea lui incepe mult mai devreme. In 1914, antreprenorul olandez Cees Boterkooper a achizitionat o mica fabrica de lactate in orasul Leerdam. Tot atunci, comerciantul Bastiaan Baars avea o mica laptarie intr-un oraa invecinat.

In anul 1970 drumurile lor s-au incrucisat. Amandoi doreau o varietate mai mare in oferta de branzeturi, asa ca au hotarat sa produca impreuna un sortiment nou de branza. Aceasta a fost o imbinare intre aroma delicata a branzei Gouda si gaurile mari ale Emmentalului. Astfel a aparut LEERDAMMER® care a fost denumit dupa orasul Leerdam. Astazi LEERDAMMER® este lider pe segmentul branzeturilor feliate in Europa de Vest si este disponibila in mai multe varietati si arome.

Conditii de depozitare

A se pastra la o temperatura cuprinsa intre +4°C si +8°C.

0

Lapte care provine de la animale care sunt hranite fara OMG ( 0,9%), sare, fermenti lactici, enzime microbiene coagulante

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1094 kJ/262 kCal
Grăsimi16 g
inclusiv acizi grași saturați10.5 g
Glucide0.01 g
din care zaharuri0.01 g
Proteine29.5 g
Sare1.5 g
Fibre g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.