BIC

BIC Flex3 Aparate de ras pentru barbati, cu 3 lame nano-tech mobile

8 buc
37,29 lei 4,66 lei/buc

Livrare în 2 ore

90+ favoritele clientului

Țara: Grecia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pentru un barbierit extraordinar de precis, aparatul de ras BIC Flex3 pentru barbati, cu tehnologie nano-tech a lamelor mobile, este perfect pentru dvs. Fiecare dintre cele 3 lame montate cu arc ale acestor 8 aparate de ras urmareste individual fiecare contur si curba, pentru un barbierit extraordinar de precis. Este usor de clatit, astfel ca dispozitivul ramane curat si ascutit. Capul pivotant prezinta o protectie lata din cauciuc, care intinde pielea inainte de barbierit. Pielea dvs. se va bucura de alunecarea fina a benzii hidratante duble imbogatite cu vitamina E si Aloe Vera. Manerul curbat, cu striatii prezinta un element de prindere din cauciuc, pentru control si precizie distincte. Fiecare lama este produsa in propriile fabrici din Europa ale BIC, unde fiecare aparat de ras este supus unui numar de 34 de controale riguroase. Cu o experienta de peste 40 de ani in designul de aparate de ras pentru barbati, BIC este o marca in care barbatii pot avea incredere.

Este usor de clatit, astfel ca dispozitivul ramane curat si ascutit. Capul pivotant prezinta o protectie lata din cauciuc, care intinde pielea inainte de barbierit.

Pielea dvs. se va bucura de alunecarea fina a benzii hidratante duble imbogatite cu vitamina E si Aloe Vera. Manerul curbat, cu striatii prezinta un element de prindere din cauciuc, pentru control si precizie distincte. Fiecare lama este produsa in propriile fabrici din Europa ale BIC, unde fiecare aparat de ras este supus unui numar de 34 de controale riguroase. Cu o experienta de peste 40 de ani in designul de aparate de ras pentru barbati, BIC este o marca in care barbatii pot avea incredere.

Despre producator:
Din 1975, BIC isi fabrica toate aparatele de ras in propriile fabrici de productie, pentru a asigura ca indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate, in fiecare etapa a procesului de fabricare. Cu peste 40 de ani de experienta in designul si fabricarea unei game complete de aparate de ras pentru barbati, BIC este marca in care barbatii pot avea incredere.

Instructiuni de utilizare:
A nu se utiliza pe pielea iritata

Instructiuni de depozitare:
Fara conditii speciale de depozitare

Adresa producator:
Voluntari
Sos. BUCURESTI NORD, Nr. 15-23
CLADIREA HENLEY, CAMERA B, Etaj 2
Judet Ilfov

 

0