Pampers

Pampers Night Pants Scutece chilotel de noapte marimea 6, 15+ kg

19 buc
50,99 lei 2,68 lei/buc

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

Țara: Polonia,
Știai că?
Livrare la ușa? Absolut, doar cu noi!

Bucură-te de livrare în intervale de 15 minute. De la articole individuale la lăzi foarte grele.Cu un zâmbet inclus :)

Scutecele-Chilotel de noapte Pampers Night ofera o protectie mai buna pe timpul noptii* pentru un somn linistit datorita unui nucleu intensificat care absoarbe instantaneu umezeala, asigurand pana la 12 ore de protectie impotriva umezelii.
Doriti sa aflati mai multe despre componentele utilizate de Pampers? Vizitati pampers.ro
*vs. Pampers Scutece-chilotel 

Despre producator:
Marcile noastre au incredere in milioane de camere de zi, bucatarii, spalatorii si bai si au fost transmise din generatie in generatie. Suntem oamenii din spatele marcilor in care aveti incredere si ne angajam sa imbunatatim viata oamenilor in moduri mici, dar semnificative, in fiecare zi.

Pe masura ce P&G creste, ramanem intemeiati pe scopul, valorile si principiile noastre si pe o intelegere adanc inradacinata intre noi si compania noastra ca suntem tot ce putem si facem tot posibilul - pentru oamenii care cumpara produsele noastre, unii pentru altii si pentru lumea din jurul nostru — va duce la succesul reciproc.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Blvd. Dimitrie Pompeiu 9 - 9A
Building 2A, Sector 2,
Bucuresti

Aqua, Citric Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Sorbitan Caprylate, Disodium EDTA, Isoamyl Laurate, Xanthan Gum