Colonia

Colonia Miere de mana cruda

420 g
39,99 lei 95,21 lei/kg

Livrare în 2 ore

60+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Mierea cruda Colonia este o miere naturalapuraneprocesata termic, pastrandu-si astfel intacte si vii enzimele si vitaminele care ii confera calitati nutritive si beneficii de exceptie.

Mierea de mana se mai numeste si miere de padure deoarece ea se obtine in zonele de padure care pot fi atat de conifere (brad, molid, pin, etc.), cat si de foioase (artar, stejar, etc.).

Mierea de mana nu provine din nectar, ci din mana -secretia afidelor- o substanta dulce care se gaseste in anumite perioade ale anului pe frunzele sau tulpinile unor arbori (rasinoase, stejar). – afidele – niste insecte mici care se hranesc cu seva copacilor si care elimina o substanta dulce, mana, culeasa ulterior de albine.

In comparatie cu alte tipuri de miere, mierea de mana este mai bogata in minerale, cum ar fi mangan, fosfor, zinc, cobalt si sulf. 
In plus, in ea regasim si calciu, magneziu, fier si potasiu in cantitati mai ridicate, impreuna cu polifenoli si alti antioxidanti si prebiotice (sursa de hrana pentru bacteriile din intestine care contribuie la o buna digestie).
Mierea de mana are o cantitate mai redusa de glucoza decat mierea obtinuta din nectarul florilor si in ea se gaseste un procent mai ridicat de zaharuri complexe. 

Proprietati, utilizari si beneficii:

  •  Mierea de mana are proprietati antiinflamatorii, este antioxidanta, imunostimulanta, ajuta la vindecarea unor boli bacteriene, dermatologice, degenerative, inflamatorii si autoimune;
  •  Folosit extern este benefic pentru rani si boli antireumatice;
  •  Este folosit impotriva inflamatiei ovarelor;
  •  Este util in afectiuni respiratorii;
  •  Folosit ca expectorant si calmant a respiratiei pentru bolile pulmonare si tusea cronica. Bun pentru astm si bronsita. Daca mierea este consumata cu fagure, aceasta va avea efecte bronhodilatatoare;
  •  Ceea ce face mierea de mana speciala este compozitia ei nutritionala si beneficiile unice, ea contribuind la sanatatea sistemului digestiv, respirator si a pielii. Aceasta ajuta la combaterea oboselii, calmeaza tusea si durerile de gat, imbunatateste aspectul pielii si calmeaza gastrita, putand fi utila chiar in tratarea ulcerelor gastrice.

Despre producator

Honey Colonia a adunat o echipa de apicultori profesionisti, pasionati si cu expertiza in multiple tehnici apicole aplicate in diverse refiuni din Romania. Satisfacerea cerintelor clientilor, calitatea si siguranta produselor, precum si inovatiile constituie obiectivele principale ale politicii in domeniul calitatii, sigurantei alimentelor si a protectiei mediului si fac parte integranta din misiunea, viziunea si angajamentul firmei.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperatura ambientala.

Atentionari speciale

Produsele apicole NU sunt recomandate copiilor sub varsta de 1 an.

Producator

SC Evicom Honey SRL
Str. Tarnita nr 14F
Curtea de Arges
jud. Arges, Romania

0

100% Miere de mana cruda

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1402 kJ/330 kCal
Grăsimi0 g
inclusiv acizi grași saturați0 g
Glucide82.5 g
din care zaharuri73.6 g
Proteine0.3 g
Sare0 g
Fibre0.5 g