Delta Fish

Delta Fish Icre stiuca

100 g
119,99 lei 1.199,90 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Preț pentru Premium: 107,99 lei
Țara: Finlanda,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Icre Stiuca 100g.

Icrele de Stiuca provin de la pestii din familia Esox Lucius pescuiti atat din import (Finlanda si Canada) cat si din crescatorie proprie aflata in Sulina,Bazinul Maritim , Jud. Tulcea.

Boabele de icre cu o culoare galben-aurie, marime uniforma cu suprafata curata,fara impuritati sau corpuri straine,consistenta omogena,elastica,miros specific.

Mod de intrebuintare

Icrele de Stiuca se consuma ca atare sau pe paine cu unt sau in salata cu o valoare alimentara ridicata si aduce o multime de beneficii organismului nostru.

Contin o multime de vitamine D,B12, retinol,riboflamina,zinc,fosfor si potasiu.

Consumul de icre protejeaza organismul de boli ale inimii, Alzheimer,depresie, cancer,artrita sau imbatranirea pielii.

Despre producator

SC Delta Fish Distribution 2003 SRL este o societate cu capital integral romanesc infiintata in anul 2003 din pasiune pentru piscicultura, ca afacere de familie. Societatea detine o fabrica de prelucrare a produselor din pescuit din Bucuresti si o ferma piscicola, in orasul Sulina, judetul Tulcea, la varsarea Dunarii in Marea Neagra.

La punctul de lucru din Bucuresti produce o serie larga de produse piscicole de calitate superioara. Gama acestora este formata din icre naturale ambalate si fresh, conserve de icre si peste, sortimente de peste congelat cat si salate de icre.

Produsele sunt 100% naturale si se adreseaza clientului care apreciaza calitatea. Productia este realizata de o echipa de profesionisti cu care colaboreaza inca de la infiintarea societatii.

La punctul de lucru din Sulina se cresc pesti valorosi din punct de vedere economic din speciile de sturion, somn romanesc, salau si crap. Pestii sunt crescuti intr-un mediu natural, in viviere flotabile instalate la varsarea Dunarii in Marea Neagra. Ei sunt hraniti atat cu peste marunt pescuit in largul marii cat si cu hrana proteica.

La ferma piscicola de la Sulina se produce o parte din materia prima necesara pentru fabrica din Bucuresti. Intreaga activitate este realizata din pasiune pentru sectorul piscicol cu puternic accent pe calitate, nevoile ridicate ale clientilor, protectia mediului, a ecosistemelor si sustenabilitate.

Conditii de depozitare

A se pastra la temperaturi între 0 - 6°C.

Producatorul

Delta Fish Distribution 2003 S.R.L.

Calea 13 Septembrie 214, București 050735

 

Valabilitate

Valabilitate medie de la momentul livrării: 143 zile.

Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 60 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”

Icre de stiuca 85g, ulei vegetal de floarea soarelui 15g.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică522.5 kJ/125 kCal
Grăsimi1.5 g
inclusiv acizi grași saturați0.16 g
Glucide g
din care zaharuri g
Proteine27 g
Sare g
Fibre g

Alergeni

Peste
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.