Gerble

Gerble Biscuiti cu portocale pepite-cioco fara zahar

132 g
27,29 lei 206,74 lei/kg

Livrare în 2 ore

80+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Gerble Fara Zahar/ Fara Zahar Adaugat cuprinde produse fara zahar sau fara zahar adaugat ce sunt recomandate atat celor ce doresc sa reduca zaharul din alimentatie cat si celor ce sunt nevoiti sa o faca, suferind de diabet. Astazi, consumam pana la de 4 ori mai mult zahar decat necesarul zilnic. Dezvoltate in colaborare cu medici diabetologi, produsele Gerble sunt indulcite cu maltitol, determinand o crestere mai mica a nivelului glucidelor din sange in comparatie cu produsele similare ce contin zahar.

Lasati-va tentati de un biscuite gourmet si parfumat, fara frica zaharului sau a caloriilor in exces. Acesti biscuiti extra-crocanti din cereale, aromatizati cu portocala si presarati cu pepite de ciocolata au un profil nutritional de exceptie: Nutriscore A si numai 48kcal pe biscuite, cu continut redus de grasimi.

Despre producator

De peste 90 de ani credem ca o alimentatie sanatoasa este un drept al fiecaruia dintre noi si ne straduim zi de zi sa va ajutam sa faceti acele alegeri alimentare corecte pentru o stare de bine a intregii familii. De aceea, in retetele noastre inovam si folosim acele ingrediente bogate natural in nutrienti, surse naturale de vitamine si minerale. Una din cele mai vechi marci de dietetica, Gerble a fost lansata in 1928. Astazi Gerble este cunoscut in intreaga lume ca o gama complete de alimente dietetice, din ingrediente de cea mai buna calitate, cu o savoare aparte, specifica gastronomiei franceze.

Producator

NUTRITION ET SANTE
Route de Castelnaudary
31250 Revel
Franta

Faina de grau, indulcitori: maltitoli, ulei de rapita, amidon de grau, pepite de ciocolata cu maltitol 5,3%(indulcitori: maltitol, pasta de cacao, emulsifiant: lecitina de soia, pudra de cacao degresata, aroma naturala de vanilie), fibre de grau, aroma naturala de cacao, sare de mare , emulsifianti:lecitinina de rapita, aroma naturala de portocala, agenti de afanare (carbonati de amoniu).

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1805 kJ/431 kCal
Grăsimi16 g
inclusiv acizi grași saturați2.1 g
Glucide70 g
din care zaharuri0 g
Proteine6.4 g
Sare0.22 g
Fibre5.9 g

Alergeni

Cereale care contin gluten
Soia
Poate conține urme de:
Oua
Lapte
Fructe cu coaja
Seminte de susan
Lupin
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.