Muller Lapte Protein cu ciocolata

400 g
10,99 lei 27,48 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Bautura lactata cu gust de ciocolata si indulcitori, pasteurizata la temperatura inalta, 1,7 % continut de grasime in produs finit. Sa ramai in forma e o adevarata placere cu Müller Protein! Descopera gustul über-premium, bogat in proteine si fara zahar adaugat! Sa inceapa exercitiile de gust!

Despre producator:

Istoria Müller are ingredientele naturale ale succesului: un procent bine definit de ambitie, un raport echilibrat de pricepere si de traditie germane si inovatie pe masura.
De mai bine de 100 de ani Müller este recunoscut pentru grija fata de gust si pentru calitatea exceptionala. Müller este in prezent un important producator european de lactate, fiind indragit si unanim recunoscut in Europa, cu 11 fabrici si peste 9000 de angajati.
Povestea iaurturilor Müller a ajuns si in Romania in 2008. A fost odata ca niciodata, ca daca nu ar fi, nu s-ar degusta.
Produsele din povestea Müller te imbie la desfatare si rasfat; fie ca alegi produsele albe: Iaurtul sau Smantana Müller, Lapte din Alpi, Bianco sau Kefir, fie ca esti un pofticios inrait si preferi iaurturile cu fructe sau delicioasele deserturi Pudding, Müllermilk si Reis, gustul Müller te aventureaza intr-o experienta inedita.

Conditii de pastrare:

A se pastra in frigider la 4-8°C.

Adresa producatorului:

Bulevardul Biruintei nr 89, cod postal 077145, Pantelimon, Ilfov (intrarea dinspre Soseaua Cernica nr. 9D)

Lapte semi-degresat, zara, proteine din lapte, 1,2 % cacao, stabilizator guma gellan, sare alimentara, indulcitori:aspartam, acesulfam K, aroma, tiamina, riboflavina, vitamina B6, vitamina B12. 

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică259.41 kJ/62 kCal
Grăsimi1.7 g
inclusiv acizi grași saturați1.1 g
Glucide5.1 g
din care zaharuri5 g
Proteine6.5 g
Sare0.14 g
Fibre g

Alergeni

Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.