Granini

Granini Nectar de piersici cu pulpa

1 l
11,49 lei 11,49 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Granini Piersici 50%, nectar de piersici
Granini este un brand international a carui istorie a inceput in anul 1965 in Germania. In prezent, produsele Granini aduc bucurie oamenilor din peste 70 de tari din intreaga lume. Filosofia brand-ului Granini consta in oferirea unor produse naturale, premium, de cea mai buna calitate. Prin produsele sale, Granini aduce senzatia si placerea fructelor adevarate pentru reale momente de incantare zilnica. Nectar de piersici obtinut din concentrat si piure.

A se pastra intr-un loc uscat si la temperatura camerei. Produsul se depoziteaza, de preferinta, in spatii acoperite ferite de incidenta directa a razelor soarelui sau a radiatiei UV si ferit de pericol de inghet. Dupa deschidere, se pastreaza in frigider si se consuma in 3-4 zile. Procesul de fabricare: siropul de zahar se prepara conform retetei tehnologice. Mixarea siropului initial presupune amestecarea concentratului de fructe cu apa dezaerata si/sau cu ingredientele tip pulberi, acolo unde este cazul; Ingredientele sunt si ele in prealabil dizolvate/suspendate in apa dezaerata. Multimixul se obtine prin amestecarea siropului initial cu siropul de zahar racit. Se efectueaza filtrarea multimixului. Amestecul astfel obtinut este supus unui proces de pasteurizare la o temperatura inalta. Produsul este pasteurizat.

Piure de piersici 45%, apa, zahar, suc de piersici din concentrat 5%, suc de lamai din concentrat, antioxidat: acid L-ascorbic

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică225 kJ/53 kCal
Grăsimi g
inclusiv acizi grași saturați g
Glucide12.3 g
din care zaharuri12.3 g
Proteine g
Sare g
Fibre g