Azuga

Azuga Bere nepasteurizata

500 ml
18+
9,69 lei 19,38 lei/l

Livrare în 2 ore

90+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Azuga Nepasteurizata este o bere artizanala, realizata in stilul Marzen, produsa cu ingrediente naturale de calitatea intai. Are o aroma placuta de malt blond si malt usor prajit, note florale de hamei si arome fructate, produse de drojdie in timpul fermentatiei si al maturarii.

Poate prezenta usoare depuneri si variatii de opalescenta. Ele sunt normale si nu ii afecteaza calitatea. Omagiaz-o cum se cuvine: ridica paharul in aer, admira-i nuantele complexe, apoi savureaz-o pe indelete, ca sa simti in berea ta Azuga gustul de viata buna.

Instructiuni de folosire

Savureaz-o alaturi de carne prajita de pasare, friptura la cuptor sau peste la gratar si bucura-te de ea in compania celor care stiu sa aprecieze gusturile bune la fel de bine ca tine.
 

Despre producator

Povestea Azuga incepe tocmai in 1870, odata cu ridicarea fabricii pe domeniile regale de la Azuga, sub indrumarea lui Grundt Radulescu, un maestru berar de origine germana.

De atunci, a trecut prin multe: o monarhie, doua razboaie mondiale, perioada comunista, urmata apoi de anii plini de speranta de dupa revolutie. Azuga si-a croit drumul prin tumultul vremurilor si a crescut alaturi de romani.

In 2017 a fost fabricata Azuga Nepasteurizata, produsa in Germania, la o berarie artizanala cu istorie de peste 150 de ani. In 2021, a venit momentul ca Azuga sa se intoarca in tara, pentru a fi produsa cu maiestrie intr-o berarie locala. In inima Clujului, in fabrica Barlog, Azuga pastreaza reteta germana a berii Marzen si este o bere nepasteurizata.

Conditii de depozitare
4 °C  - 30 °C

apa, malt, hamei

Alergeni

Cereale care contin gluten
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.