SENSE

Sense Rezerva Sapun lichid protector

1 l
27,79 lei 27,79 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

REZERVA Sapun lichid cu acid lactic 1000ml, extract Papaya, pH 5

Despre producator:

Suntem o echipa tanara si entuziasta, dornica sa ofere servicii si produse de calitate la preturi accesibile si croite pe nevoile clientilor nostri. Ne propunem sa ne dezvoltam continuu si sa impartasim din experienta noastra. De aceea, ne alegem cu mare grija partenerii si furnizorii si ii pastram doar pe cei care pot da curs cererilor noastre orientate spre calitate si profesionalism. Construim cu fiecare zi o afacere din ce in ce mai solida si ne straduim sa fim prompti si seriosi cu clientii nostri, fiecare dintre ei fiind la fel de important pentru noi.

Activitatea noastra este orientata spre oferirea unei game largi si complete de produse hoteliere - de la sapun, sampon, gel de dus, seturi igienice, dentare si de barbierit, pana la seturi de cusut, piepteni, bureti de pantofi etc. De asemenea, gamele noastre au fost gandite pentru toate nevoile si dorintele. Astfel, avem deopotriva o gama naturala, cu arome delicate potrivite tuturor gusturilor, o gama gurmanda cu arome fructate, o gama business eleganta pentru clienti exigenti si o gama bio exotica cu nuca de cocos.

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
Str. Piatra Craiului, Negoiesti

AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, PEG-200
HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, COCO-GLUCOSIDE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, LACTIC ACID, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, BUTYLENE GLYCOL, LEVULINIC ACID, COCAMIDE DEA, SORBIC ACID, SODIUM BENZOATE, LIMONENE, BENZOIC ACID.