Tommee Tippee

Tommee Tippee Essentials Set perie si pieptan pentru bebelusi

1 buc
19,79 lei 19,79 lei/buc

Livrare în 2 ore

Țara: China,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Setul alcatuit dintr-o perie si un pieptene Tommee Tippee Essential Basics pentru bebelusi este moale si bland. A fost conceput special pentru a fi utilizat pentru parul si pielea delicata a bebelusului. Peria noastra pentru bebelusi are peri moi pentru a reduce smulgerea firului de par  sau incalcirea acestuia, In timp ce pieptenele pentru bebelusi fara zgarieturi ofera un control suplimentar fara a sacrifica confortul acestuia, ideal pentru utilizare chiar si pentru cea mai delicata piele si par de bebelus. Setul este potrivit inca de la nastere si nu contine BPA. Face parte din gama Essential Basics care include foarfece pentru bebelusi si aparatul de taiat unghii.

Despre producator:

La Tommee Tippee, credem ca fiecare copil are dreptul la un inceput excelent in viata si este responsabilitatea noastra sa ne asiguram ca lumea in care s-au nascut este pregatita pentru a le oferi acest privilegiu.

Aceasta inseamna sa protejam planeta incepand de astazi – prin eliminarea materialelor plastice de unica folosinta din tot ceea ce facem, prin aprovizionarea cu materialele noastre biodegradabile, prin utilizarea surselor de energie regenerabila si prin ridicarea afacerii noastre de la zero – astfel incat sa poata trai bine in ea maine, asigurand o societate ideala in care cresca.

Instructiuni de depozitare:

Ambiental

Adresa producator:

Mayborn USA, Inc., etajul 11, 1010 Washington Boulevard, Stamford, Connecticut