Tommee Tippee

Tommee Tippee Essentials Unghiera pentru bebelusi

1 buc
19,49 lei 19,49 lei/buc

Livrare în 2 ore

20+ favoritele clientului

Preț pentru membrii Sezamini: 16,56 lei
Țara: China,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cu unghiera ideala de taiat unghii pentru bebelusi, Tommee Tippee Essential Basics,degetele de la maini si de la picioare ale bebelusului  tau vor arata foarte bine iar acesta se va simti confortabil. Sunt sigure si usor de utilizat. Manerul acoperit de cauciuc ajuta la prevenirea alunecarii, lamele de taiat cu marginile rotunjite sunt concepute special pentru unghiile mici de la maini si de la picioare. Aparatele pentru unghii Tommee Tippee Essential Basics pentru bebelusi sunt potrivite inca de la nastere si nu contin BPA.

Despre producator:

La Tommee Tippee, credem ca fiecare copil are dreptul la un inceput excelent in viata si este responsabilitatea noastra sa ne asiguram ca lumea in care s-au nascut este pregatita pentru a le oferi acest privilegiu.

Aceasta inseamna sa protejam planeta incepand de astazi – prin eliminarea materialelor plastice de unica folosinta din tot ceea ce facem, prin aprovizionarea cu materialele noastre biodegradabile, prin utilizarea surselor de energie regenerabila si prin ridicarea afacerii noastre de la zero – astfel incat sa poata trai bine in ea maine, asigurand o societate ideala in care cresca..

Instructiuni de depozitare:

Ambiental

Adresa producator:

Mayborn USA, Inc., etajul 11, 1010 Washington Boulevard, Stamford, Connecticut