Turmeric ambalat
50 gLivrare în 2 ore
În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Turmericul este un condiment galben-portocaliu folosit mai ales in preparatele marocane si indiene.
Utilizare:
Folosit decojit si feliat, tocat sau ras. Il poti folosi ras in sosuri, sabji, legume amestecate, legume murate si aperitive picante. De asemenea, serveste ca si conservant. Se adauga la feluri de mancare in principal pentru aroma sa, foarte asemanatoare cu sofranul si pentru culoarea caracteristica galben-portocalie.
Tips:
Incercati sa beti suc de turmeric. Puteti folosi suc proaspat de turmeric in smoothie-uri, supe, lapte sau alte feluri de mancare.Curatati cateva bucati de radacina proaspata de turmeric si adaugati bucatile intr-un storcator. Pastrati sucul la frigider pentru maximum trei zile.
Depozitare:
A se pastra la 8-12 ° C.