-10 %

elmex

elmex Junior Pasta de dinti pentru copii varsta 6 - 12 ani

75 ml
Până la 13.12
16,79 lei  18,79 lei
223,87 lei/l

Livrare în 2 ore

90+ favoritele clientului

Țara: Polonia,

Intre varstele de 6 si 12 ani, dintii de lapte ai copiilor dumneavoastra vor fi inlocuiti treptat de dintii permanenti. In acest caz, ambele tipuri de dinti merita protectie optima: pentru sanatatea orala pe termen lung, si gingiile trebuie ingrijite corespunzator dupa caderea dintilor de lapte. 

Pasta de dinti pentru copii elmex Junior ofera tripla protectie cu ajutorul amino-fluorurii (1400 ppm F⁻):

  • Formeaza un strat de fluorura de calciu pe smaltul dintilor;
  • Face dintii sanatosi mai rezistenti impotriva pierderilor de minerale asociate cariilor;
  • Ajuta la reincorporarea mineralelor in urma demineralizarii smaltului dentar din cauza cariilor;

Pentru cea mai buna igiena orala si protectie anticarie, verificati ca periajul copilul dumneavoastra sa fie efectuat de doua ori pe zi.

Copiii cu varsta de 6 ani sau mai mica: se utilizeaza o cantitate cat un bob de mazare, sub supravegherea unui adult, pentru a minimiza inghitirea. In cazul aportului de fluoruri din alte surse, se recomanda consult stomatologic sau medical.

Pentru o ingrijire orala optima, utilizati mai intai produse de igiena interdentara, apoi pasta de dinti elmex Junior, urmata de apa de gura elmex Junior.

Despre producator:


Compania noastra, dedicata cresterii inovatoare si durabile, incearca sa proiecteze un viitor mai sanatos pentru toti oamenii, dar si pentru planeta, bazandu-se pe stiinta, dar si pe creativitate. In fiecare zi, milioane de oameni au incredere in produsele noastre pentru a se ingriji pe ei insisi si pe cei pe care ii iubesc. Brandurile Colgate-Palmolive sunt folosite de-a lungul generatiilor, de la cei mai tineri, pana la cei mai in varsta. Angajamentul Colgate-Palmolive este de a face ingrijirea orala, ingrijirea personala si pe cea a casei accesibile tuturor si de a pune la dispozitia oamenilor noutatile tehnologice din aceste domenii.

Instructiuni de depozitare:
A se pastra numai in recipientul original. A se pastra intr-un loc uscat, racoros si bine ventilat.

Adresa producator:
Str. Gara Herastrau nr. 4C, Green Court Bucharest, Cladirea B, Etaj 2, Sector 2, Bucuresti.

0

Aqua, Hydrated Silica, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Olaflur, Aroma, Saccharin, Limonene