Rosii cherry ciorchine Romania

300 g
11,99 lei 39,97 lei/kg

Livrare în 2 ore

90+ clienți cumpără în mod regulat

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Situata in inima Transilvaniei, in zona municipiului Reghin, SC SERELE DALIN SRL produce si comercializeaza tomate gustoase si fragede, in diferite ambalaje si specialitati. Prin perseverenta noastra, dorim sa furnizam clientilor nostri rosii proaspete, culese la deplina maturitate, pentru ca acestia sa fie complet satisfacuti de aroma si gustul lor. Ideale pentru salate, sosuri, supe, sau chiar la gratar, rosiile sunt o importanta sursa de vitalitate si sanatate pentru consumator.

Fiind un mediu controlat, tomatele cresc si se dezvolta armonios si sanatos, astfel tratamentele fito-sanitare sunt reduse, la minim. De asemenea, am reusit sa eliminam in totalitate insecticidele prin aplicarea metodelor biologice de control al daunatorilor, respectiv IPM (Integrated Pest Management), program de gestionare a daunatorilor, devenit o parte esentiala a protectiei plantelor in horticultura in intreaga lume. IPM subliniaza cresterea unei culturi sanatoase cu cea mai mica perturbare a agro-ecosistemelor si incurajeaza mecanismele naturale de combatere a daunatorilor.

Polenizarea cu bondari este, de asemenea, o tehnica folosita in programele IPM pe care Serele Dalin o aplica cu succes pe toata durata de viata a plantei. Astfel, aceasta metoda, este o modalitate de a imbunatati calitatea culturilor si de a creste randamentul, fiind o optiune excelenta pentru cultura in medii protejate.