Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Piz Buin Spray-Ulei pentru bronzare accelerata si protectie a bronzului SPF 15 PROTECTIE MEDIE

  • Contine Illumitone™, care imbunatateste procesul natural de bronzare a pielii*;
  • Hidrateaza pielea si previne exfolierea, contribuind la un bronz indelungat;                                                                                                
  • Contine filtre avansate UVA/UVB pentru o protectie eficienta si instantanee;
  • Protejeaza impotriva efectelor daunatoare ale soarelui asupra pielii si a imbatranirii premature a acesteia cauzate de expunerea la soare;
  • Absorbtie rapida. Non-uleios & non-lipicios;
  • Rezistent la apa si transpiratie.

Despre producator:

De peste 70 de ani, PIZ BUIN ofera iubitorilor de soare de pretutindeni solutii de ingrijire solara care ii ajuta sa atinga echilibrul perfect intre obtinerea unui bronz frumos si protectia de care au nevoie. De fapt, PIZ BUIN® a fost unul dintre primii care au facut bronzarea mai sigura prin implementarea sistemului Sun Protection Factor (SPF) in anii 1960. Deci, oriunde este soare, fie ca este pe plaja, pe munte sau in oras, PIZ BUIN a fost acolo, ajutand oamenii sa se bucure de viata la soare, in siguranta.

Dupa ce a suferit supraexpunerea la soare in timp ce escalada varful alpin Piz Buin in 1938, studentul la chimie, Franz Greiter, a dezvoltat unul dintre primele produse de protectie solara din lume in 1946, PIZ BUIN Gletscher Creme, sau Glacier Cream. Lucrand cu sotia sa, Marga, o cosmeticiana instruita, au dezvoltat o marca specializata de ingrijire solara dedicata dezvoltarii protectiei solare de ultima ora cu ingrijire de lux pentru piele pentru oricine dorea sa se bucure de viata la soare. De mai bine de 70 de ani, PIZ BUIN ofera iubitorilor de soare de pretutindeni o protectie fara compromis, astfel incat sa poata obtine acea culoare frumoasa de vara pe care o cauta - o culoare care i-a inspirat intotdeauna pe oameni sa spuna: „Unde ai fost!”

Instructiuni de depozitare:
Ambiental

Adresa producator:
High Wycombe, Marea Britanie

Isopropyl Palmitate, Ethylhexyl Stearate, C12-15 Alkyl Benzoate, Octocrylene, Dicaprylyl Carbonate, Ethylhexyl Salicylate, Homosalate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Silica Dimethyl Silylate, Alcohol Denat., Glycine Soja Oil, Acetyl Hexapeptide-1, Aqua, Butylene Glycol, Benzyl Benzoate, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Parfum.