Dallmayr

Dallmayr Prodomo Cafea macinata vid

500 g
46,49 lei 92,98 lei/kg

Livrare în 2 ore

80+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

100% cafea Arabica. Produsul Dallmayr Prodomo este un amestec premium din cele mai bune boabe de cafea Arabica, provenind din cele mai bune regiuni de cultivare din lume. Gustul tipic provine in principal din boabele de cafea Arabica din provinciile fertile sudice din Ethiopia - locul de nastere al cafelei.

Recomandare de preparare

Dallmayr prodomo este ideala pentru prepararea clasica a cafelei macinate la filtru - fie la cafetiera, fie la filtrul manual.

Despre producator

In anul 1700 este mentionat pentru prima data magazinul denumit mai tarziu ''Dallmayr''. La acea vreme, negustorul Christian Reitter din Munchen, conducea o afacere comerciala.

Cafeaua Dallmayr este una dintre cele mai importante marci de produse alimentare de consum­ din Germania. Pe langa produsul de top prodomo, cele mai cunoscute sunt capsa si crema d’Oro. Peste 80.000 de tone de cafea sunt prajite anual in propriile prajitorii din Germania si sunt comercializate prin intermediul magazinelor alimentare sau direct catre hoteluri, baruri si restaurante. Ele sunt, de asemenea, utilizate si in sectorul vending.

Conditii de depozitare

Se pastreaza intr-un loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.

 

Cafea macinata