Delicatese din Poiana Fermecata

Delicatese din Poiana Fermecata Sirop din fructe de padure

200 ml
22,99 lei 114,95 lei/l

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Sirop din fructe de padure

Fara conservanti

Fara coloranti

Fara aditivi

Fara E-uri

Produsul este preparat 100% manual.

Despre producator

Poiana Fermecata este un loc minunat din inima Muscelului, la Miazanoapte de Campulung, spre Muntii Iezer – Papusa, in Comuna Bughea de Jos.

La inceput a fost o pensiune turistica, in care turistii pasionati de natura veneau “sa-si incarce bateriile” si sa se bucure de minunile neintinate ale naturii, de ciripitul pasarilor, de aerul pur, de peisajul mirific desenat parca de mana unui pictor iscusit si … de bucatele delicioase preparate aici dupa retete traditionale, unele pastrate in forma lor veche, altele putin reinventate sau complet sofisticate cu bun gust si cu multa pasiune. Poiana este “udata” de Paraul Strigoiu, care se varsa chiar in Raul Bughea, iar din gradina se trece direct in padure. Aici se gasec din belsug plante medicinale si fructe de padure (muguri de brad si de pin, izma, papadie, zmeura, fragi, afine, mure, cirese amare, catina, macese, alune de padure), dar si diferite specii de ciuperci (mitarci, ghebe, fagane, vineciori, creasta cocosului si altele).

Producatorul reinventeaza retete vechi si pastreaza stilul si modul de lucru complet manual, isi pune amprenta si clientii recunosc aceasta amprenta unica! Pe de alta parte, linistea padurilor, ca si miresmele plantelor, puritatea aerului si a apelor de izvor, calitatea plantelor adunate – toate – din flora spontana, dar si intreaga frumusete a naturii inconjuratoare se regasesc in Delicatesele din Poiana Fermecata!

Recomandari de servire

Dupa deschidere se pune la frigider

Conditii de depozitare

2-20 grade, 0-4 grade dupa deschidere

mure, zmeura, coacaze, afine, macese, merisor,zahar invertit, lamaie

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică800 kJ/191 kCal
Grăsimi g
inclusiv acizi grași saturați g
Glucide51.14 g
din care zaharuri51.14 g
Proteine0.72 g
Sare g
Fibre3.9 g