Nescafe Brasero

Nescafe Cafea solubila Nescafe Brasero 60x1.8g

108 g
Stoc epuizat. Data preconizată a livrării: Joi.
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Alege din peste 400 de produse pe bază de plante

Răsfață-te cu cea mai largă gamă de produse pe bază de plante. Plantele fac legea!

Incepe-ti ziua cu Nescafe si lasa savoarea cafelei solubile Nescafe Brasero sa-ti trezeasca simturile, conectandu-te cu lumea. Prajim boabe de cafea Robusta de calitate superioara si selectionam cele mai placute arome prin tehnologia de dubla filtrare pentru ca tu sa te bucuri de o aroma intensa si bogata.

Se spune ca iubirea nu poate fi cumparata, insa poti simti aroma respectului - atunci cand alegi sa savurezi o cana de Nescafe!

Despre producator

Peste 23.000 de cani de cafea se beau in fiecare secunda, dar fiind atat de multi dintre noi cei care ne bucuram de cafea, e nevoie sa fim atenti pentru a nu ramane cu canile goale. Schimbarile climatice, bolile culturilor de cafea, deficitul de apa si migrarea fermierilor dinspre sate inspre orase, toate ameninta viitorul cafelei. Daca ne dorim sa bem cafea in continuare, trebuie sa ne planificam viitorul. De aceea, in 2010, a fost conceput Planul Nescafe.

In 2010, compania a adus cei 80 de ani de experienta in industria globala a cafelei la nivelul urmator, avand un singur scop: sa se asigure ca toata cafeaua este obtinuta intr-o maniera responsabila. Planul Nescafe ajuta fermierii, comunitatile de fermieri si planeta.

In prezent compania are 300 de experti Nescafe in domeniul cultivarii cafelei care lucreaza impreuna cu fermieri din 15 tari, oferind pregatire in antreprenoriat si dezvoltarea competentelor agricole. Din 2010 Nescafe a ajutat la formarea a peste 700.000 de fermieri.

Nescafe sustine comunitatile locale de fermieri si inspira noua generatie sa devina cultivatori de cafea, prin programe de emancipare si perfectionare.

Conditii de depozitare

Temperatura ambientala