Zarea

Zarea Vin spumant alb brut Diamond Collection Metoda Traditionala

0,75 l
18+
48,89 lei 65,19 lei/l

Livrare în 2 ore

30+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Zarea Diamond Collection este experienta premium oferita consumatorilor rafinati care apreciaza gustul sofisticat al unui spumant obtinut prin Metoda Traditionala de Fermentare in sticla. Numai 6% din vinurile vandute in Romania sunt produse prin Metoda Traditionala. Zarea Diamon Collection Brut are o culoare de un galben pai, limpede si stralucitor, cu un perlaj fin si imbelsugat si o paleta aromatica complexa, intens florala, fructata si subtil minerala. Zarea Diamond Collection Brut este un vin prietenos, cu o aciditate distincta dar totusi catifelat si cu un gust final, dupa inghitire, lung si citric.

Recomandari de servire

Se consuma la temperatura de 9-10°C in pahare de tip fluta (premium, de tipul celor ce se ingusteaza la gura) sau pahare de vin alb in forma de lalea. Nu se recomanda decantarea sau aerarea.

Despre producator

Compania Zarea reprezinta expresia traditiei  romanesti in producerea de vin spumant, alte bauturi fermentate si bauturi spirtoase.

Zarea S.A. este unul dintre principalii jucatori din piata romaneasca de bauturi alcoolice, cu o traditie de la 1912. In portofoliul sau se regasesc peste 17 branduri locale si internationale de traditie care acopera segmentele de vin spumant, cidru, vermut, bitter, brandy, lichior, aperitive, vodka si bauturi spirtoase albe.

In prezent, Zarea S.A. face parte din grupul Schloss Wachenheim AG, liderul mondial in producerea vinului spumant.

Conditii de depozitare

A se pastra de preferinta la loc racoros, ferit de inghet si de razele directe ale soarelui
 

Alergeni

Dioxid de sulf si sulfiti
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.