Sari peste navigare
  • 🎁 CADOU: 
    La fiecare achiziție din categoria Pet Shop - Pisici, primești cadou o porție delicioasă de recompense cremoase pentru pisici!

Livrare gratuită, întotdeauna

10% reducere la mărcile proprii și la gama ECO

4× comenzi mici începând de la 1 lei

Cumpără ingredientele necesare sub rețetă

Ingrediente

  • Somon
  • Calamar
  • Lapte de cocos
  • Dovlecei
  • Unt
  • Coriandru proaspăt
  • Sare după gust
  • Piper după gust
  • Ulei de măsline

Gama de produse disponibile pentru livrare depind de adresa ta. Introdu adresa pentru a vedea ce produse livrăm în zona ta.

Instrucțiuni

  • 1
    Înmuiați peștele într-un amestec de 120 g de sare și 2 litri de apă timp de două ore, apoi îl scoateți și și ștergeți.
  • 2
    Tăiați dovlecelul în jumătate pe lungime și îndepărtați semințele cu o lingură.
  • 3
    Dovlecelul se călește în apă fierbinte cu sare timp de 3 minute, apoi se pune în apă cu gheață, se scoate și se usucă.
  • 4
    Pentru sos, se încălzește pasta de curry verde în puțin ulei, apoi se adaugă laptele de cocos și se fierbe.
  • 5
    Prăjiți fileurile de pește bine uscate, cu pielea în jos, într-o tigaie antiaderentă până când pielea devine crocantă. Apoi le întoarceți, adăugați unt și le stropiți bine cu untul spumant. La final, lăsați fileurile să se odihnească 2-3 minute.
  • 6
    Adăugați inelele de calmar în sosul de cocos, pe care îl gătiți 1 minut, apoi adăugați dovleceii și sare și piper, îl puteți aroma cu câteva picături de lime.
  • 7
    Serviți peștele prăjit cu această garnitură.
Tip
Nu gătiți prea mult somonul, este bine dacă în interior este încă ușor portocaliu închis. Puteți înlocui somonul cu alți pești de mare.
Sezamo

Ingrediente

Somon