• CADOU Kitul tău de meci! ⚽
    Bere, chipsuri, biscuiți - gratuit. Comandă de cel puțin 150 de lei și primești o sacoșă CADOU tot ce ai nevoie pentru meci! Stoc limitat.
  • Promoție pentru clienții noi! 🧡 360 lei reducere totală la primele 4 comenzi. 

    -50 lei la prima comandă folosind BUNVENIT, la categoria "Fructe și legume", + 3x50 lei la următoarele 3 comenzi + contravaloarea beneficiilor aferente abonamentului Premium, gratuit pentru 1 lună.

Livrare gratuită, cu garanția livrării astăzi până în ora 17:00, produse exclusive doar pentru membri și multe alte beneficii.Livrare în aceeași zi
Comandă de 2 ori pe lună fără o valoare minimă a comenzii
Reduceri de până la 20% la produsele selectate
Ai mereu livrare gratuită și multe alte beneficii

Huzur lapte bun românesc

Huzur lapte bun românesc

Vrei să oferi familiei cel mai gustos mic dejun? Când tu pui multă dragoste, prietenii de la Huzur te ajută cu cele mai bune ingrediente. În felul acesta, orice ai face, n-are cum să nu iasă ceva bun. 

Să aflăm un pic mai multe despre produsele lor.

 

Gustări sățioase și sănătoase care te satisfac în combinații surprinzătoare, zilnic. Cu grăsimi diferite și gramaje potrivite pentru orice ocazie, familie, gospodărie și frigider.

Pentru cașcaval și brânzeturi prietenii de la Huzur au îmbinat pofta de gust autentic cu o doză de “cremozitate”. Adică e perfect pentru rețete versatile dar și pentru gustări rapide.