Violanta Biscuiti cookies cu cacao si crema de alune de padure 45%

150 g
15,99 lei 106,60 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Grecia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Singurii biscuiti cookies cu cel putin 45% umplutura cu crema
Istoria Violanta incepe de la o brutarie de cartier situata in orasul Trikala, in centrul Greciei. De-a lungul anilor, Violanta s-a dezvoltat si a extins gama de produse, adaugand multe arome diferite si, prin urmare, au reusit sa satisfaca cererea pietei. Astazi Violanta numara o gama larga de 130 de produse, castigand reputatia de producator de calitate si inspiratie de prajituri si biscuiti, cu potential de productie pe scara larga, dar pastrand intotdeauna standardele de calitate superioara.

Crema de alune de padure 45% [zahar, uleiuri vegetale (shea, ulei de rapita), pasta de alune 15%, amidon, pasta de arahide, lapte praf integral, emulgator: lecitina de soia, sare, arome], faina de grau, ulei vegetal (ulei de palmier), zahar, margarina (ulei de palmier, ulei de floarea soarelui, apa, emulgatori: mono si digliceride ale acizilor grasi, sare), pudra de cacao, sirop de glucoza-fructoza, miere, sirop de stafide, zahar brun, agenti de crestere (bicarbonat de sodiu, bicarbonat de amoniu), sare, arome.
Pentru alergeni, a se vedea ingredientele evidentiate cu litere Ingrosate. Poate contine urme de oua, susan si fructe cu coaja lemnoasa.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică2212 kJ/529 kCal
Grăsimi30.6 g
inclusiv acizi grași saturați15.2 g
Glucide58.7 g
din care zaharuri31.6 g
Proteine4.7 g
Sare0.21 g
Fibre0 g

Alergeni

Arahide
Soia
Lapte
Poate conține urme de:
Oua
Fructe cu coaja
Seminte de susan
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.