Organix

Organix ECO Biscuiti alfabet +12 luni 5x25g

125 g
ECO
20,29 lei 162,32 lei/kg

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Explorare si joaca.

Promisiunea Fara Minciuni: ♥ Ecologic ♥ Fara coloranti sau arome artificiale.

Bine de stiut: ♥ Potriviti pentru vegani si vegetarieni.

Potriviti pentru copii mai mari de 12 luni!

Gustari delicioase pentru deplasari, pentru un timp minunat. Alimenteaza-le curiozitatea! Stiai ca semintele de floarea soarelui sunt fructe mititele aflate in mijlocul florii? Ele sunt asadar fructe si seminte in acelasi timp. Organix exista pentru a produce mancare delicios de gustoasa, totalmente ecologica si care iti da o stare de bine, pentru a stimula curiozitatea micutului tau. Acesti biscuiti ecologici contin cereale integrale, faina de grau, suc de struguri si seminte de floarea soarelui.
Potrivit pentru copii mai mari de 12 luni. Cand hraniti copiii, asigurati-va ca acestia stau in sezut si sunt supravegheati in timp ce mananca. A se depozita la loc uscat si racoros.

faina ecologica integrala din grau 28.9%, faina ecologica din grau 28.9%, suc ecologic concentrat de struguri 26.8%, ulei ecologic de palmier din surse sustenabile 4.6%, ulei ecologic de floarea soarelui 4.2%, fulgi de ovaz integral 3.5%, seminte ecologice de floarea soarelui 2.5%, agent de afanare (bicarbonat de sodiu) - fara certificrae ecologica 0.5%, tiamina (vitamina B1) - fara certificare ecologica <0.1%

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică1851 kJ/440 kCal
Grăsimi14 g
inclusiv acizi grași saturați3.6 g
Glucide68 g
din care zaharuri19 g
Proteine8.1 g
Sare0.43 g
Fibre5.1 g