Tazovsky

Tazovsky Vodka

0,7 l
18+
Epuizat. Disponibil : Lu
Trimite-mi un e-mail când reapare în stoc
Afișează produse similare din categorie »
18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: Letonia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Cand bei Tazovsky stii exact ce bei. Tazovsky este distilata de 7 ori din cereale atent selectionate, printr-un proces extrem de riguros si atent monitorizat. Cu fiecare distilare se perfectioneaza gustul adevarat de vodka. Credem ca e de prisos sa spunem ca procesul foloseste cele mai moderne utilaje si tehnologii. Desi ne inspiram din trecut, prepararea aproape ca este din viitor. Apa este al doilea ingredient pentru o vodka de calitate. Tazovsky a ales o sursa de apa de la mare adancime, din Letonia, tara recunoscuta pentru izvoarele sale. In plus, cu legi de protectie a mediului datand din secolele XVI si XVII, o uriasa biodiversitate si peste,10.000 de lacuri, Letonia este o tara unde calitatea apei se obtine si pastreaza mai usor decat in alte parti. Tazvosky trebuie descoperita doar pentru gustul adevarat de vodka, creata asa cum trebuie, folosind doar alcool distilat inteligent de 7 ori, cu apa pura dintr-o sursa de la mare adancime, fara zahar adaugat. Ca la carte.
Reteta a prins viata acum peste 100 de ani, la sfarsitul secolului XIX, creata de catre Arsenitch, un om de afaceri vizionar din Rusia, supranumit Regele Vodcii Rusesti. Datorita succesului rasunator al retetei create, acesta a fost propulsat ca fiind figura emblematica pe care istoria o asociaza si acum cu vodka. Si a devenit garantul calitatii pentru aceasta bautura atat de draga rusilor si nu numai lor. Dupa mai bine de un secol de la aparitia sa, reteta este acum aici. Perfectionata de-a lungul timpului, dupa ce a inconjurat lumea, apreciata de generatii intregi, Tazovsky se inspira din vechea traditie ruseasca, atestata de istorie si de anii de imbunatatire constanta, pe care o respecta cu mandrie.

Recomandari de servire

Temperatura de consum: +6°C...+15°C

Tazovsky Vodka se savureaza simpla cu 3 cuburi de gheata, in cocktailuri sau in orice combinatie usor de preparat: suc de rosii, portocale sau de mere.

Despre producator

Vodka Tazovsky, denumita dupa una dintre cele mai reci regiuni ale Siberiei, se inspira din aceasta reteta traditionala si foloseste doar ingrediente de cea mai buna calitate, pentru a obtine o bautura fina, cu un gust perfect echilibrat. Este la fel de important sa stii ca Tazovsky este produsa in Letonia, una dintre tarile cu lunga traditie in productia de vodka, la nivel mondial.

Cand bei Tazovsky, stii exact ce bei!

Conditii de depozitare

Ferit de lumina soarelui, temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

0