Baileys

Baileys Irish Cream Lichior

0,7 l
18+
102,99 lei 147,13 lei/l

Livrare în 2 ore

100+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Țara: Irlanda,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Liqueur avand in centrul valorilor sale inovatia, Baileys a fost primul si a ramas pana astazi cel mai celebru liqueur irlandez din lume. Aproximativ 2000 de pahare de Baileys sunt savurate pe glob in fiecare minut al zilei. Baileys Irish Cream a primit mai multe medalii la San Francisco World Spirits Competition decat oricare dintre competitorii sai, fiind singurul liqueur premiat in fiecare an incepand din 2003. 

Bazata pe traditiile si cunostintele irlandeze in distilare si arta de a produce lactate de calitate, perfectionarea acestei bauturi delicate si catifelate a durat peste patru ani, rezultatul fiind un amestec sublim de frisca lichida irlandeza si whisky irlandez triplu distilat. 

Bucurati-va de gustul elegant, usor caldut al Baileys Irish Cream ca atare, adaugat in cafeaua preferata sau in combinatie cu inghetata. Textura sa delicata si matasoasa si combinatia de frisca si whisky provoaca o adevarata incantare a simturilor. Baileys Irish Cream poate fi, de asemenea, savurat cu gheata sau adaugat intr-un cocktail sofisticat.
Conditii de depozitare: ferit de lumina soarelui.

0