Captain Morgan

Captain Morgan Black Spiced Rom

0,7 l
18+
102,99 lei 147,13 lei/l

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Categorie:
Țara: Regatul Unit,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Captain Morgan Dark Rum este un premium blend de cinci marci de rom din trei tari caraibiene diferite, generand astfel o complexitate de arome. Are o culoare intensa si bogate note de caramel si vanilie, cu un gust complex.
 
 aptain Morgan Dark Rum este realizat dupa o reteta veche de rom din Jamaica, Guyana si Barbados. Dupa distilare, romul este invechit timp de cel putin doi ani in butoaie de stejar inainte ca Ron Maestro (master blenderul) sa-si puna amprenta secreta asupra produsului finit. Rezultatul este un rom de calitate superioara, cu un gust bogat si catifelat. Aromele de caramel si vanilie sunt perfect echilibrate de finalul afumat dat de butoaiele de stejar.

Savurati legendarele arome Captain Morgan intr-o cana inalta, cu gheata, combinandu-l cu Cola sau cu bere de ghimbir si o felie de lime. Captain Morgan Dark Rum se imbina perfect cu o gama larga de alte bauturi, astfel incat poate fi folosit, de asemenea si in combinatie cu limonade si sucuri de fructe pentru un rezultat racoritor.
 
Captain Morgan a existat cu adevarat si a trait in Jamaica secolului al XVII-lea. La inceput a fost pirat. Apoi, a devenit capitan si chiar guvernator al Jamaicai: Morgan a avut o viata colorata, plina de aventuri distractive alaturi de echipajul sau. In Jamaica, interesele sale s-au indreptat catre plantatia sa din trestie de zahar si perfectiunea unui rom demn de a-i purta numele.

Recomandare de servire

Temperatura de consum: +6°C...+15°C

Despre producator

In timp ce localnicii insulelor din Caraibe, cum ar fi Jamaica, stoarceau sucurile dulci din trestie de zahar pentru a crea melasa, fermentau si distilau pentru a crea rom negru, cei din Cuba si Puerto Rico isi pastrau lichidul limpede printr-o perioada foarte scurta de imbatranire dupa distilare. Rezultatul a fost un rom alb racoritor, cu un gust subtil si dulce.

Puteti obtine adevaratul gust al Capitanului din selectia sa de bauturi cu rom, inclusiv Captain Morgan Dark Rum, Captain Morgan White Rum, Captain Morgan Original Spiced Gold si multe altele, in cocktail sau cu gheata.

Conditii de depozitare

Ferit de lumina soarelui, temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului

Jamaica

0