Alevia

Alevia Gel intepaturi insecte

50 ml
13,49 lei 269,80 lei/l

Livrare în 2 ore

Țara: România,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Crema pentru intepaturi Alevia contine 7 uleiuri care actioneaza sinergic pentru calmarea si refacerea pielii afectate de intepaturile insectelor, oferind o senzatie racoroasa.

Mod de utilizare:
Evitati contactul cu ochii, cu membranele mucoase sau cu ranile deschise. Nu se recomanda copiilor mici si persoanelor alergice la oricare dintre ingredientele produsului.
Se aplica zilnic pe zona dorita in pelicula subtire, masand usor pana la patrunderea in piele. Se poate suplimenta cantitatea, pe parcurs, pana la absorbtia totala in piele. Recomandam testarea produsului cu 1 ora inainte de prima folosire, pe o portiune mica a pielii. Doar pentru uz extern.

Despre producator:

Alevia, aliatul tau pentru sanatate din 1994. Sintetizeaza puterea terapeutica a plantelor in suplimente si produse naturale care sa sa ajute  omul sa fie bine, in forma si cu pofta de viata.
Respectul e despre calitate si grija de a livra produse care chiar fac bine. Despre oamenii cu care lucreaza, despre pretuirea naturii si utilizarea responsabila a resurselor sale.Munca de a produce pe meleaguri cu oameni vrednici, unde munca se afla la loc de cinste si e mijloc de a aduce valoare in comunitate. .Empatiea : Focus pe consumator , sa-l ajute sa isi recapete energia si stilul de viata obisnuit  pentru toate lucrurile bune inca nefacute.Pasiunea cele peste doua decenii de istorie n-ar fi fost posibile in lipsa ei. Pasiunea pentru medicina exista chiar in fondatorii companiei. Si continua sa fie combustibilul care alimenteaza fiecare zi de munca la Alevia.

Depozitare:

A se pastra la loc uscat, ferit de razele directe ale soarelui si de caldura (5-25°C). Expira la 12 luni dupa deschidere.

Adresa producator:

S.C. Alevia S.R.L.
Str. Ana Ipatescu Nr. 9, Falticeni,
Suceava

Ingrediente active: Litsea cubeba, Ulei de Menta, Ulei de Neem, Ulei de Cuisoare, Ulei de Muscata, Ulei de Lemongrass – Citronela, Ulei de Wintergreen, Glicerina.
Ingrediente (INCI): Aqua, Glycerin, Alcohol, Isopropyl Myristate, Carbomer, Terpineol, Litsea Cubeba Fruit Oil, Melia Azadirachta Seed Oil, Pelargonium Graveolens Oil, Cymbopogon Flexuosus Oil, Polysorbate 80, Gaultheria Procumbens (Wintergreen) Leaf Oil, Eugenia Caryophyllus (Clove) Bud Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Sodium Hydroxide, Citral, Benzyl Alcohol, Citronellol, Limonene, Eugenol, Geraniol, Linalool, Farnesol, Isoeugenol.