Campari

Campari Aperitiv

0,7 l
18+
97,99 lei 139,99 lei/l

Livrare în 2 ore

70+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Aperitiv bazat pe o reteta secreta, ramasa neschimbata de peste 160 de ani.
Campari este un aperitiv prin excelenta. Cu o aroma inconfundabila si unica de un rosu aprins, seducator, Campari poate fi mixat cu apa tonica si ornat cu o feliuta de lime pentru un aperitiv surprinzator de fresh.
De asemenea, Campari sta la baza celor mai cunoscute cocktailuri clasice, cum ar fi Negroni, Americano sau Boulevardier si este cunoscut in intreaga lume drept un simbol al stilului si excelentei italiene.


Recomandare de servire

Temperatura de consum: +6°C...+15°C

Despre producator

Istoria Campari isi are originile in Novara, in 1860, cand experimentele lui Gaspare Campari au dus la inventia unei bauturi noi, cu o aroma amaruie unica, a carei reteta s-a pastrat intacta de-a lungul vremii. Aproximativ 17 ani mai tarziu, Gaspare s-a mutat la Milano si a deschis o cafenea in centrul orasului, Caffe Campari. Datorita locatiei de prestigiu si gustului intrigant si seducator al noii bauturi, Campari a devenit in scurt timp un aperitiv renumit si o prezenta nelipsita de la evenimentele sociale din Milano.

In 1904 a fost deschisa prima fabrica Campari in Sesto San Giovanni si a inceput calatoria brandului in strainatate. Astfel, s-a nascut o poveste de succes care continua sa inspire si sa defineasca tendinte si in zilele noastre.

Conditii de depozitare

Ferit de lumina soarelui, temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului

Italia

0