Aperol

Aperol Aperitiv

0,7 l
18+
66,99 lei 95,70 lei/l

Livrare în 2 ore

300+ favoritele clientului

18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Țara: Italia,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Aperol este aperitivul perfect. De un portocaliu stralucitor si un irezistibil gust dulce-amarui, Aperol este produs dupa o reteta secreta, care a ramas neschimbata de peste 100 de ani.

Miros si gust : Portocala usor alcoolica, cu coaja, cu arome complexe atragatoare de plante, armonizate cu o nota de vanilie.

Textura: Catifelat si rotunjit, cu amintiri de lunga durata de portocale si lemn.

Poate fi savurat inainte de masa, fiind un aperitiv prin excelenta, sau ori de cate ori va doriti un moment de relaxare seara, dupa serviciu, impreuna cu prietenii sau familia.

Recomandari de servire

Temperatura de consum: +6°C...+8°C

Aperol Spritz poate fi preparat foarte simplu, turnand intr-un pahar cu picior plin cu gheata Prosecco si apoi Aperol, in parti egale si completand cu putina apa minerala si o felie de portocala.

Despre producator

Recunoscut in intreaga lume pentru ca a generat conexiuni vesele si pentru ca a creat experiente comune memorabile, Aperol ofera 100 de ani de bucurie proiectand brandul in viitor.

Aperol este originar din Padova, fiind inventat de fratii Barbieri, care au avut ideea, revolutionara la acel moment, de a produce un aperitiv cu o concentratie alcoolica de numai 11%. A devenit in scurt timp o bautura foarte populara, iar astazi este recunoscut ca un simbol al bunei-dispozitii peste tot in lume.

Gustul sau unic, dulce-amarui, deriva dintr-o reteta secreta si originala, care a ramas autentica de-a lungul timpului.

O infuzie din componente primare selectate, inclusiv portocale, ierburi si radacini, intr-o combinatie perfect echilibrata.

Conditii de depozitare

Ferit de lumina soarelui, temperatura cuprinsa intre +5°C...+20°C.

Adresa producatorului

Padua, Italy

0