Barlog Bere artizanala Pana lui Viteazu'

330 ml
18+
 6,99 lei 21,18 lei/l
18+În momentul achiziționării produselor, vom verifica vârsta
Țara: România,

Barlog e berea craft pe care o povestim cu accent clujean de ceva timp. Timp bun pentru gust, spunem noi. Acum hai sa-ti zicem care-i faza cu „Pana lui Viteazu'”.

Cica Mihai ar fi dat berarilor provocarea sa faca ceva din cele mai bune malturi si hameiuri. „Pai facem ca Maria Ta cu principatele”, zice unul. „Le unim!” Rezultatul? O bere fina, cu amareala ierboasa, revigoranta si usoara ca pana cu care se juca berarul asteptand verdictul. Mihai lua pana si o puse la caciula, gusta berea aprobator si intra multumit in Alba Iulia. Si in istorie.

Cum e?
Culoare: galben aurie, limpede
Miros: cereale, nuante florale si ierboase
Gust: echilibrata, efervescenta, cu amareala revigoranta
 

Recomandare de servire

Temperatura recomandata de servire 4 - 6°C

Cu ce merge: schnitzel vienez, bulz, salata de cartofi, salamuri crud-uscate

Despre producator

In a doua parte a sec. al XIX-lea, se construia la Cluj, la marginea orasului, fabrica de bere Ursus. Aceasta a devenit rapid un simbol puternic pentru comunitate si un lider al productiei de bere din Transilvania.

Povestea fabricii de bere se desfasoara, cu bune si rele, in urmatorul secol, pana în 2011, cand isi inceteaza activitatea de productie.

In 2019 incepe povestea Barlog. In acelasi loc plin de traditie, pe care s-a aflat inainte fabrica Ursus.

Conditii de depozitare

Temperaturi cuprinse intre 4 °C si 30 °C

Valabilitate
Valabilitate minimă garantată de la momentul livrării: 60 zile.Dacă valabilitatea minimă este mai mică decât cea menționată pe site, contactează-ne și solicită rambursarea sumei. Nu se aplică pentru articolele din secțiunea „Save Food”