Fanta

Fanta Berry Bautura racoritoare carbogazoasa cu aroma de fructe de padure

355 ml
9,99 lei 28,14 lei/l

Livrare în 2 ore

80+ favoritele clientului

Țara: conform ofertei actuale
Pentru mai multe informații despre produs te rugăm să contactezi echipa de asistență clienți.
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Bautura racoritoare carbogazoasa cu aroma de fructe de padure.

Despre producator

The Coca-Cola Company este cea mai mare companie producatoare de bauturi racoritoare din lume, cel mai mare producator, distribuitor si comercializant de bauturi ne-alcolice si siropuri din lume, si una dintre cele mai mari corporatii din SUA. Compania este cunoscuta in special datorita produsului ei cel mai renumit Coca-Cola, inventat de John Stith Pemberton in 1886.

Coca-Cola este o bautura racoritoare, carbogazoasa, produsa de The Coca-Cola Company, cu sediul in Atlanta, Georgia. Este vanduta in magazine, restaurante si aparate in peste 200 de tari. Pe continentul american este denumita simplu, Coke (o marca a The Coca-Cola Company in Statele Unite ale Americii din 27 martie, 1944) sau (in Europa si America) cola sau popular Coca-Cola a fost inventata la sfarsitul secolului al XIX-lea (1886) de John Pemberton, un farmacist din Atlanta. Initial a fost brevetata ca medicament. Mai tarziu, licenta a fost cumparata de omul de afaceri, Asa Griggs Candler. Tacticile de marketing folosite de acesta au condus produsul spre dominarea pietei bauturilor racoritoare in secolul al XX-lea.

Fanta este o marca comerciala de bauturi racoritoare carbogazoase cu aroma de fructe detinut de The Coca-Cola Company. In lume exista peste 90 de astfel de arome, dar majoritatea sunt disponibile doar local.

Conditii de depozitare

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de inghet si de razele soarelui.

Adresa producatorului

The Coca-Cola Company
Atlanta GA 30313

apa, sirop de fructoza-glucoza, aroma de fructe de padure, dioxid de carbon, corector de aciditate: acid citric, citrat de sodiu, acid malic; conservanti: sorbat de potasiu, E211; colorant: albastru briliant FCF.

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică176.8 kJ/42 kCal
Grăsimi g
inclusiv acizi grași saturați g
Glucide11.55 g
din care zaharuri11.27 g
Proteine g
Sare0.05 g
Fibre g