Barry Callebaut
Barry Callebaut W2 Ciocolata alba dropsuri, cacao 28%
400 gÎn fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.
- Descriere
- Ingrediente
- Produse similare
- Mai multe de la această marcă
- Rețete
Uimeste cu cea mai emblematica ciocolata alba.
Reteta N° W2 este o alta reteta originala a lui Octaaf Callebaut, care a devenit ciocolata preferata de multi bucatari. Aceasta ciocolata este cat se poate de belgiana, deoarece este facuta in principal cu lapte de la vaci care pasc pe pasuni belgiene si zahar din sfecla de zahar cultivata local.
Are un gust incantator cu note pronuntate laptoase, cremoase, caramelizate si de vanilie care sunt intr-un echilibru perfect. W2 poate fi combinat cu o gama larga de ingrediente si arome: de la acru la amar, condimente sau ierburi si de la fructe la bere.
Cu fluiditatea sa medie, aceasta este o ciocolata excelenta. Te ia prin surprindere cu luciul sau minunat satinat si textura captivanta. Si bazati-va pe deplin pe el pentru a aroma mousse-uri, creme, inghetate, bauturi si sosuri.
Despre producator
Crearea deliciilor minunate de ciocolata - este ceea ce urmaresc sa faca. Totul a inceput in 1911, intr-un orasel din Belgia numit Wieze.
Octaaf Callebaut, nepotul unui berar din micul oras belgian Wieze, lucrase in secret la prima sa reteta de ciocolata. De luni de zile, parfumul fin al boabelor de cacao proaspat prajite ii făcuse pe toti curiosi. Cand berarii au gustat in sfarsit prima sa ciocolata, au asistat la nasterea celei mai bune ciocolate belgiene Callebaut. Foarte curand, micile magazine si clientii lor au devenit pasionati de aceasta noua ciocolata... iar vestea s-a raspandit rapid.
Folosind doar cele mai bune ingrediente, Callebaut a creat cea mai buna ciocolata belgiana in inima Belgiei de mai bine de 100 de ani. Realizat cu daruire transmisa din generatie in generatie, bucatarii si ciocolatierii se bazeaza pe ciocolata Callebaut in fiecare zi pentru a crea delicii gustoase.
Producator
Barry Callebaut AG
Hardturmstrasse 181 8005
Zurich
Elvetia
zahar 46,5%; unt de cacao 29,5%; lapte praf integral 23,5%; emulsificatori: lecitina de soia
Valori nutriționale per 100 g
Valoare energetică | 2356 kJ/563 kCal |
Grăsimi | 36 g |
inclusiv acizi grași saturați | 22 g |
Glucide | 50 g |
din care zaharuri | 49 g |
Proteine | 9.3 g |
Sare | 0.27 g |
Fibre | 0 g |
Alergeni
Soia |
Lapte |