Coș

Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Uimeste cu cea mai emblematica ciocolata alba.

Reteta N° W2 este o alta reteta originala a lui Octaaf Callebaut, care a devenit ciocolata preferata de multi bucatari. Aceasta ciocolata este cat se poate de belgiana, deoarece este facuta in principal cu lapte de la vaci care pasc pe pasuni belgiene si zahar din sfecla de zahar cultivata local.

Are un gust incantator cu note pronuntate laptoase, cremoase, caramelizate si de vanilie care sunt intr-un echilibru perfect. W2 poate fi combinat cu o gama larga de ingrediente si arome: de la acru la amar, condimente sau ierburi si de la fructe la bere.

Cu fluiditatea sa medie, aceasta este o ciocolata excelenta. Te ia prin surprindere cu luciul sau minunat satinat si textura captivanta. Si bazati-va pe deplin pe el pentru a aroma mousse-uri, creme, inghetate, bauturi si sosuri.

Despre producator

Crearea deliciilor minunate de ciocolata - este ceea ce urmaresc sa faca. Totul a inceput in 1911, intr-un orasel din Belgia numit Wieze.

Octaaf Callebaut, nepotul unui berar din micul oras belgian Wieze, lucrase in secret la prima sa reteta de ciocolata. De luni de zile, parfumul fin al boabelor de cacao proaspat prajite ii făcuse pe toti curiosi. Cand berarii au gustat in sfarsit prima sa ciocolata, au asistat la nasterea celei mai bune ciocolate belgiene Callebaut. Foarte curand, micile magazine si clientii lor au devenit pasionati de aceasta noua ciocolata... iar vestea s-a raspandit rapid.

Folosind doar cele mai bune ingrediente, Callebaut a creat cea mai buna ciocolata belgiana in inima Belgiei de mai bine de 100 de ani. Realizat cu daruire transmisa din generatie in generatie, bucatarii si ciocolatierii se bazeaza pe ciocolata Callebaut in fiecare zi pentru a crea delicii gustoase.

Producator

Barry Callebaut AG
Hardturmstrasse 181 8005
Zurich 
Elvetia

zahar 46,5%; unt de cacao 29,5%; lapte praf integral 23,5%; emulsificatori: lecitina de soia

Valori nutriționale per 100 g

Valoare energetică2356 kJ/563 kCal
Grăsimi36 g
inclusiv acizi grași saturați22 g
Glucide50 g
din care zaharuri49 g
Proteine9.3 g
Sare0.27 g
Fibre0 g

Alergeni

Soia
Lapte
Verificați întotdeauna conținutul de alergeni pe ambalajul produsului înainte de a-l consuma.