Davidoff

Davidoff Cafe Rich Aroma Cafea boabe

500 g
69,99 lei 139,98 lei/kg

Livrare în 2 ore

40+ favoritele clientului

Țara: Germania,
Știai că?
Producție locală și prospețime incontestabilă

În fiecare zi, ne aprovizionăm local pentru cele mai proaspete produse alimentare în care puteți avea încredere.

Pentru a obtine reteta desavarsita si a crea o compozitie unica, cu o savoare intensa si aciditate placuta, sunt special selectionate cele mai bune boabe de cafea din America de Sud si din Africa de Est. Davidoff Rich Aroma este visul oricarui iubitor de cafea. O cafea ispititoare, plina de savoare, care iti va trezi simturile si iti va invita papilele gustative intr-o experienta captivanta Rich Aroma este o combinatie armonioasa si delicioasa, inspirata de pofta noastra de viata. Ceea ce ne confirma faptul ca echilibrul este cheia multumirii. Gustul sau deosebit de puternic este marcat de o nota usor acida. Fiecare inghititura este o invitatie de a descoperi compozitia subtila de arome surprinzatoare si note delicate de final.

Despre producator

Din 1949, Tchibo este sinonim cu prospetime si calitate pe piata. Initial o afacere de comanda prin corespondenta, s-a dezvoltat intr-o companie internationala care opereaza in multe sectoare de afaceri, nu numai in comertul traditional cu cafea.

In ultimii 70 de ani de aventura, Tchibo a fost in cautarea unor lucruri speciale care fac viata mai frumoasa si mai interesanta.

Conditii de depozitare

A se pastra intr-un loc uscat si racoros.

cafea boabe